Anahtar Kelimeler:

MHP İhsanoğlu'na destek turunda

MHP İhsanoğlu

 STK’ları ziyaret ettiler           

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, MHP Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu ve MHP MKYK Üyesi Av. Halil Öztürk önümüzde ay yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek ziyaretlerinde bulundu.

Yüzlerce dosyası var

Bu kapsamda MHP heyeti Kırıkkale Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Esnaf Odası Başkanı Köksal Tonga, Emekliler Cemiyet Başkanı Basri Keskin, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, MEMURDER Kırıkkale Şube Başkanı Ayhan Sidar,  KEDER Aktif Sen Başkanı Tefik Delice, TÜMÇADER Başkanı Ömer Göklü’yü ziyaret ettiler. Yaptıkları ziyaretlerde çatı aday İhsanoğlu ile Erdoğan arasındaki farkları ve farklılıkları anlatan İl Başkanı Göçer, İhsanoğlu’nun hakkında açılmış en ufak bir mahkeme dosyasının bulunmadığını oysa ki Erdoğan’ın hakkında açılmış onlarca yüzlerce dosyası bulunduğunu belirtti.

İhsanoğlu 5 dil biliyor

Ayrıca kendisinin sade bir vatandaş, sıradan bir vatandaş gibi durduğunu ve hareket ettiğini, seçimin sonucu etkileyecek hiçbir maddi ve makam gücünün olmadığını belitti. Yapılan ziyaretlerde söz alan MHP Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu da yaptığı konuşmada özellikle son yıllarda Ortadoğu da yaşanan olayların ve de yeni yeni kurulan örgütlerin yaptıkları eylemlerin, akıttıkları kanların çoğunun müsebbibinin bizzat başbakan Erdoğan olduğunu dile getirdi. Baloğlu, “Oysa ki bizim cumhurbaşkanı adayımız sayın Ekmeleddin İhsanooğlu Türk Arap İslam birliğinin kurulması ve kalkınması için yıllarca ömrünü harcadı” dedi. Ayrıca Baloğlu sözlerinin devamında başbakan Erdoğan’ın sadece Türkçe konuşabildiğini İhsanoğlu’nun beş dil bildiğini, Başbakan’ın Kur’an okumasını bildiğini, İhsanoğlu’nun ise hafız olduğunu, Kur’anı ezbere bildiğini söyledi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli