Anahtar Kelimeler:

İlk demeci Haberkale'ye verdi

İlk demeci Haberkale

 “Yapacak çok iş var!

 

Boyabatlı’dan

çok özel

açıklamalar! 

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne atanan Mustafa Boyabatlı ilk demecini Haberkale’ye verdi. Boyabatlı Kırıkkale’de ve hastanelerde yapacak çok işleri olduğunu söyledi.

Özel açıklamalar yaptı

Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır ve Genel Yayın Yönetmeni Halil Halat’a açıklamalarda bulunan ve ilk demeci Haberkale’ye veren Genel Sekreter Mustafa Boyabatlı, kapısının herkese açık olduğunu söyledi. İşe ilk olarak kurumaya yüz tutan ve bakımsız klan ağaçları sulatarak başladıklarını söyleyen Boyabatlı, bahçe düzenlemesinin bu kadar atıl kalmasına anlam veremediğini söyledi.

Hekim açığı var

Kırıkkale’ye güzel ve modern bir hastane yapıldığını, cihazların tam donanımlı olduğunu ancak hekim yetersizliği yaşandığı ifade eden Boyabatlı, “Hekim açığımız var. Bunu kapatmak istiyoruz. Bu konuda girişimlerimiz var. Sağlık Bakanlığı ile temas halindeyiz” dedi. Başta kalp cerrahisi olmak üzere, bir çok bölümde hekim açığ3ını gidermeye çalışacaklarını söyleyen Boyabatlı, bunun Kırıkkale ve has tane için çok gerekli olduğunu vurguladı.

Güzel işler yapacağız

Kendisinin daha önce Kırıkkale’de görev yaptığı için Kırıkkale’yi iyi tanıdığını v e sürekli burada ikamet ettiğini açıklayan Boyabatlı, “Kırıkkale’yi biliyorum. Burada iyi bir ekip ve iyi bir koordinasyon ile güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz. Bunun için başladık işe. Bayramdan sonra bir basın toplantısı ile hedeflerimizi ve amaçlarımızı açıklayacağız. Beni tanıyanlar bilir. Ben yaşadığım yere uyum sağlarım. Giydiğim elbiseleri bile buradan temin ederim. Hastane için de öyle olacak” dedi.

Zamanla olacak

Her şeyi bir anda değiştirmenin mümkün olmadığına işaret eden Boyabatlı, “Zamanla taşlar yerine oturacaktır. Bir anda olacak şey değil. Zamana ihtiyacımız var. Güzel işler yapmak istiyoruz. Sağlık çok önemli… Hastaneyi işler hale getirmek istiyoruz. Ekibimizi güçlendireceğiz. Bakım ve onarım ihtiyaçları var, onları tamamlayacağız” dedi.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli