Anahtar Kelimeler:

Konak inşaatını gezdi

Konak inşaatını gezdi

 Kısa sürede tamamlanacak

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, dün geldiği Kırıkkale’de hem ziyaretlerde bulundu ve hem de bazı çalışmalar konusunda incelemeler yaparak bilgi aldı.

 

Güzel bir eser olacak

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay inşaatı devam eden Kırıkkale Valiliği şantiyesinde incelemelerde bulundu. İlk olarak, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, inşaatı devam eden Valilik Şantiyesini gezerek yetkililerden proje hakkında bilgiler aldı. Şantiyenin gezilmesinden sonra kısa bir açıklama yapan Atalay; “Kırıkkalemiz için en güzel hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Bu inşaatın bitmesinden sonra ilimiz için güzel bir eser olacak. Bu projenin en kısa sürede bitirilip Kırıkkale halkının hizmetine açılacağını ümit ediyorum. Ben bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada çalışan işçilerimize de Allah kolaylıklar versin” dedi.

Kırıkkale’nin nazar boncuğu     

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Cuma günü düzenlenen geleneksel iftar yemeği öncesinde valilik konağı inşaatını ve Nur Camii inşaatını gezdi.

Atalay bilgi aldı

Atalay, Valilik konağı inşaatı hakkında Vali Ali Kolat’tan bilgi aldı. Daha sonra Nur Camiini inceleyen Atalay, burada da Müftü Bekir Gerek’ten ayrıntılı bilgi aldı. Yapılan ziyaretlerde inşaatların kısa sürede bitirileceği ifade edildi. Yapılan caminin tamamlanmak üzere olduğu bildirildi ve bittiğinde Kırıkkale’nin nazar boncuğu olacağına işaret edildi. 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı