Anahtar Kelimeler:

‘Halkın Cumhurbaşkanı olacak'

 ‘Halkın Cumhurbaşkanı olacak

  

AK Parti çalışmaya başladı

AK Parti il başkanlığı Cumhurbaşkanlığı seçimi startını Yahşihan’dan verdi. İl Başkanı Mürsel Akçay başta olmak üzere il yönetimi Yahşihan’a giderek Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve AK Parti Yahşihan ilçe yönetimi ile birlikte seçim startını verdiler.

Yahşihan’dan başladılar

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve il yönetimi ilk olarak AK parti Yahşihan ilçe başkanlığı ziyaret ettiler.  İlçe başkanlığında cumhurbaşkanlığı seçim startının Yahşihan’dan verdiklerini belirten İl Başkanı Mürsel Akçay, “Geçtiğimiz günlerde görevi devraldık teşkilatlarımızı ve belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı için çalışmalarımızda ilk olarak Yahşihan ilçemizden veriyoruz. 10 Ağustosta ilk turda yüksek bir oy oranı ile cumhurbaşkanı seçeceğiz. Biz Kırıkkale’de en yüksek oyunu almak istiyoruz, bu seçim ülke için çok önemli ve ilk defa cumhurbaşkanımızı biz seçeceğiz ilk seçimde 10 Ağustosta yapılacak ilk halkın cumhurbaşkanı olacak ve aktif bir cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Çatı aday açıklaması

2023 vizyonuna için her seçimin önemli olduğunu belirten Akçay, “Çatı aday var ancak iki partide birçok isim bu çatıya destek vermiyor genel müdür tıpış tıpış oy vereceksiniz diyor ama kabul etmeyenler.  Başbakanımıza oy verecekler, MHP ve CHP kardeşlerimiz ve adayı beğenmeyenler bize oy verecek. 10 yıldır Türkiye’yi nerden nereye geldiğini görüyorlar siyaset hizmet aracıdır makamlar geçicidir herkes güzellik ister ama önemli olan bu rahatlığı sağlaya bilmek” şeklinde konuştu.

Ülkeye hizmet için

Akçay konuşmasının devamında, “Bundan 10–12 yıl önce ki ülkeyi hatırlayın kitap aramak için Ankara’ya giderdik. Ama şimdi herkesin masasının üzerinde kitabı hazır onu da geçtik akılı tahta bile var. Nerden nereye geldiğimiz görmeliyiz sağlık açısından birçok yenilik yapıldı sadece eğitim ve sağlıkta hem ilimizde hem ülkemizde birçok yatırım yapıldı.  5 yıldızlı otel konforunda hastaneler var. Başbakanımız şimdi cumhurbaşkanı olarak ülkeye hizmet edecek”  diye konuştu

Memleket için…

Akçay, “ Hiç aklımıza gelmeyen çalışmalar nasıl yapıldıysa yine en iyi hizmetler yapılacak sizlere çok görev düşüyor. Teşkilat tam olmasa işler yürümez sandıklara sahip çıkmamamız için tüm birimlerimizi aktif hale getirmemiz gerekli. Herkes sandıklarına sahip çıkacak, sandık görevlileri sandıklara erkenden gidip görevlerini yapmalı ve görevleri için eğitim vereceğiz ve kitapçıkları iyi bir şekilde okuması gerekli. Önemli olan Ak Parti davası bu koltuklar gelip geçici. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmayacağız. Memleketimiz için çalışacağız” dedi.

En yüksek oyu alacağız

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ise parti olarak Cumhurbaşkanı seçim çalışmalarının ilçelerinde başlamasından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Sungur, “ Yahşihan olarak hemşerilerimiz hem yerel hem genel seçim ve referandumda partimize sonsuz destek verdi ilk defa yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise ilçe olarak en yüksek oy oranı için gece gündüz çalışacağız ve başbakanımızın ilk turda seçilmesi için çalışacağız” dedi. Konuşmaların ardından Yahşihan esnafını ziyaret eden il yönetimi daha sonra Bahşılı ve Hacıları ziyaret ederek çalışmalar yaptılar.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli