Anahtar Kelimeler:

Mahallelerde inceleme yaptı

Mahallelerde inceleme yaptı

 Başkan Saygılı

mahalleleri gezdi        

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı daha önce Halk Günü’nde mahalle sakinlerine söz verdiği Bağlarbaşı Mahallesini ziyaret etti. 

Mahalli ziyareti

Halk Günü’ne gelen Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri ve mahalle muhtarı Mustafa Keser, Başkan Saygılı’yı sorunları yerinde görmesi için mahalleye davet etmişlerdi. Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı’da beraberinde Başkan Yardımcısı Vedat Genç ve Fen İşleri Müdürü Kürşat Altop ile birlikte Bağlarbaşı Mahallesi set üstü 901. Sokaktaki yol sorununu yerinde inceledi. Karşılarında Belediye Başkanını gören mahalle sakinleri de ilk başta şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Çalışmaları inceledi

Belirtilen adresteki yol sorununu yerinde inceleyen Başkan Saygılı en kısa sürede sorunun çözümü için talimat verdi. Bağlarbaşı Mahallesinden ayrılan Başkan Saygılı daha sonra Terminal Kavşağına yapılması planlanan refüj ve ışıklandırma için yetkili birimlerden bilgi aldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı daha sonra Yenimahalle TOKİ ve aşırı yağışlarda zarar gören mevkilerde Belediye birimlerinin yaptığı çalışmayı denetledi ve sorumlulardan bilgi aldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Osmangazi Mahallesinde asfalt çalışmasını takip etti.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı