Anahtar Kelimeler:

Karakuş açıklamada bulundu

Karakuş açıklamada bulundu

 Daha güçlü bir takım için çalışıyoruz         

Kırıkkalespor’da uzun zamandan beri gündemde olan olağanüstü kongre kararı yine gündeme gelirken Başkan Metin Karakuş, bazıları yönetimi istemesine rağmen kesinlikle şu anda takımı bırakmak arzusu içinde olmadıklarını ve kongreden güçlü bir yönetim ile çıkmak arzusu içinde olduklarını söyledi.

Kongre kararı

Geçtiğimiz sezon aldıkları enkazı gecelerini, gündüzüne katarak ayakta tutmak başarısına ulaşarak tecrübe kazandıklarını belirten Başkan Metin Karakuş “Kırıkkalespor’u bırakıp kaçanlar şimdi takımı tekrar almak istiyorlar. Şimdiye kadar nerede idiler. Biz yönetim kurulu olarak kendi yağımızla kavrularak bize düşer diyenlere gücümüzü ispat ettik ve yeni sezon içinde birinci baştan takımın gücünü artırmak için güçlü bir yönetim kurulu kurmak için elimizden geleni yapacağız. Yönetim kurulumuza yeni isimler katacağız” dedi. Başkan Karukuş, yönetim kurulu olarak antrenörümüzün raporu doğrultusunda takımımızın gücünü artırmak için transfer politikamız kaliteli ve takıma katkı sağlayacak futbolcuları almaya başladık. İnşallah transfer sezonuna kadar güçlü bir takım yaratmak ana hedefimizdir” dedi.

Destek bekliyor

Karakuş Yaptığı açıklamada “Kırıkkalespor’u bu yıl yaptığımız transferler ve yapacağımız çalışmalar ile en iyi yere getirmek istiyoruz. Kırıkkaleli iş adamlarımız Kırıkkalespor’a sahip çıksınlar. Bizler yönetim olarak elimizden gelinin fazlasını yapıyoruz.  Güçlü takım için var gücümüzle gece gündüz takım için çalışıyoruz. Biz de maddi olarak zaman zaman sıkıntı çekiyoruz. Kırıkkale’de bulunan iş adamlarının Kırıkkalespor’a destek vermelerini bekliyoruz. Onların desteği ile takımımız daha güzel yerlere geleceğine inanıyoruz” diye konuştu.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı