Anahtar Kelimeler:

Parkomat ve BASIN” sorunu!

Parkomat ve  BASIN” sorunu!

 Sıkıntı yaşanıyor!

Biri görevlilere durumu anlatsın!

Kırıkkale’de Parkomat işini yapan şirket ve şirket personeli ile Kırıkkale’deki bir avuç gazeteci her gün sorun yaşıyor.

Her gün sorun yaşanıyor

Kırıkkale’de yaklaşık 2 yıldır caddelerde Parkomat uygulaması gerçekleştiriliyor. Ancak ilk günden bu yana şirket ve şirket görevlileri ile gazeteciler arasında “BASIN” sorunu yaşanıyor. Kırıkkale’de yasal olarak hakkı bulunmasına rağmen, gazeteciler araçlarında “BASIN” yazılı orijinal kartlara rağmen, araçlarına parkomat parası kesilmesine tepkililer. Hemen her gün bu konuda sorun yaşadıklarını söyleyen bazı gazeteciler, buna bir çözüm bulunmasını istiyorlar.

Plakalar bildirilsin

Kırıkkale’de aracı olan gazeteci sayısının 15-20 civarında olduğu ve bu araçların da üçte birinin cadde üzerine park edildiği, Parkomat görevlilerinin de araçta “BASIN” kartı bulunmasına rağmen, parka parası veya cezası yazdıklarını ileri sürüyorlar. Bu sorun için önce şirketin uyarılması, şirket yetkililerinin de personele gazetecilerin araçları konusunda bilgi vermesi öneriliyor. Hatta şirkete ve Parkomat görevlilerine gazetecilerin araç plakalarının verilebileceği ifade ediliyor. Böylece her gün sorun yaşanmayacağı vurgulanıyor.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli