Anahtar Kelimeler:

Herkes merak içinde

Herkes merak içinde

 Anket yapılacak!

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’na kimin getirileceği merakla bekleniyor. Kamuoyunda gündeme gelen isimler için anket yapılacağı konuşuluyor.

Atalay izlemiş…!

Kırıkkale’de AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ve yönetiminin istifası ile Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a yönelik ifadelerinin yankıları sürüyor. Kamuoyu o ifadeleri konuşurken, Atalay’ın bir haber ajansının yayınından basın toplantısını bütünüyle izlediği ileri sürülüyor. Atalay’ın bu durumu not aldığı konuşuluyor. Bu konuda henüz bir açıklaması olmayan Atalay’ın ileriki günlerde Kırıkkale’yi ziyaretinde konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Anket yapılacak

İl başkanının kim olacağı da merak konusu. Bu konudaki gelişmeler sürüyor. Kamuoyunda ve yerel basında gündeme gelen isimlerle ilgili bir anket yapılacağı ifade ediliyor. İl başkanının anket sonucunda belirlenebileceği bildiriliyor. Anketin genel merkez tarafından yapılacağı söylentiler arasında. İl başkanının fazla gecikmeden belirlenebileceği de konuşulanlar arasında. Çünkü Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde teşkilatın oluşması gerekiyor.



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı