Anahtar Kelimeler:

Yahşihan'da şeffaf belediyecilik

Yahşihan

 Sungur’dan yeni uygulama

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, şeffaf belediyecilik anlayışını benimsedi. Sungur, belediye meclis toplantılarına kapılar açılarak, hatta isteyenlerin dinleyici olarak katılabileceklerini söyledi.

Şeffaf anlayış

En son yapılan belediye meclis üyeleri toplantısında şeffaflığı açıkça ortaya koyan Başkan Ahmet Sungur,gerek AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, gerekse muhalefetten olan belediye meclis üyelerinin görüşlerine değer verdiğini ve alınan her kararın saygı çerçevesinde tartışılarak ortak bir karar verilmesi gerektiğini söyledi. Sungur, “Belediye meclisi uyum içerisinde çalışırsa kazanan yine ilçemiz olacaktır. Bizler seçilmiş kişiler olarak karşılıklı fikirlerimize saygı gösterirsek daha verimli olacağımıza inanıyorum” dedi.

Çalışmalar hızlandırıldı

Sungur, bundan sonra belediyede tüm işlerin şeffaf olacağını belirterek, “Şeffaf belediyecilik anlayışımızı basın mensuplarını davet ederek gerçekleştirdik. İlçemizin çıkarları doğrultusunda yapacağımız yatırımlara, taraf muhalefet ayırımı yapmadan ortak kararlar alıyoruz” diye konuştu. İlçede yeni dönemde başlatılan bazı çalışmalar konusunda da bilgiler veren Sungur, “Park çalışmalarımıza hız verdik. Irmak kenarında bulunan aile parkında genişletme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aile parkımızın kapasitesini yaklaşık iki katına çıkartıyoruz” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli