Anahtar Kelimeler:

Haber geniş yankı yaptı!

Haber geniş yankı yaptı!

 Dilek Hanım’dan ses yok!

Veliler tepkili!

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Çocuk Kreşi’nde personel çocuklarına yapılan işkence ve dayak haberimiz gündeme tam anlamıyla bomba gibi düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ancak Genel Sekreter Dilek Öztaş’tan ses yok…

Soruşturma açıldı

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Çocuk Kreşi’nde personel çocuklarına bakıcılar ve görevliler tarafından yapıldığı ileri sürülen ve iddia edilen, görüntülerle belgelenen dayak ve işkence haberimiz büyük ses getirdi. Haberde çocukların bazılarının ellerinin ayaklarına çorapla bağlandığı görülüyor. Bazı çocuklar ise tekme ve tokatla dövülüyor. Tamamı personel çocukları olan bu gelişmeden velilerin haberinin olmadığı öğrenilirken, veliler sitemizdeki haberle olayı öğrenmiş oldular.

“Olayı abartmayın…”

Olayla ilgili olarak Sağlık İl Müdürlüğü acil bir soruşturma kararı aldı. Valilik onayı ile hadisenin soruşturulacağı kaydedilirken, İl Sağlık Müdürü Musafa Uzun bu konuda açıklamada bulundu. Olayın asıl muhatabı ve sorumlusu olan Genel Sekreter Dilek Öztaş’tan ise ses ve seda yok. Öztaş’ın yakın çevresine “Olayı abartmayın ve büyütmeyin” dediği öne sürülüyor. Ancak çocukların velileri tepkili.

Veliler korkuyor!

Velilerden olayla ilgili henüz bir şikayet yok. Sebebi ise işyerinde ve işleriyle ilgili sıkıntı yaşama endişesi. Bu yüzden kimse suç duyurusunda veya şikayette bulunmak istemiyor. Bu konuda çekindikleri gözleniyor. Olay Kırıkkale’de geniş yankı uyandırdı. Kuruma ve işine sahip çıkamayan Öztaş’la ilgili bir skandal daha böylece patlak vermiş olurken, bütün tepkiler Öztaş’a yönelik. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli