Anahtar Kelimeler:

HASTANEDE REZALET!

HASTANEDE REZALET!

 Siz sadist misiniz!

 

Elini ayağına

bağlamışlar!

Çocuğa görülmemiş ceza!

SAYIN ÖZTAŞ BUNA NE DİYECEKSİNİZ?

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde skandal ve rezalet bitmiyor. Bu köz öyle bir şey yaşandı ki, Genel Sekreter’in buna ne diyeceği merak konusu…

Yazıklar olsun!

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi şu günlerde yine büyük bir skandal, daha doğrusu rezaletle çalkalanıyor. Hastane bünyesindeki bir yerde öyle bir şey yaşandı ki, görüntülerini gördüğünüzde “yazıklar olsun” diyeceksiniz. Genel Sekreter Dilek Öztaş’ın yaşanan bu olaya nasıl bir açıklama yapacağı şimdiden merak konusu. Hastanedeki rezalet olay, ulusal gündemde de bomba haber olarak yer alacak.

Görüntüler mevcut

İddiaya göre hastanenin kreşinde kalan çocuklara resmen işkence yapılıyor. Çalışanların çocuklarının kaldığı kreşte çocuklar görevliler tarafından dövülüyor, yerlerde sürükleniyor, elleri ve ayakları bağlanıyor. Görüntülerde bu durum açıkça belli oluyor. 3 ila 6 yaş arasındaki çocukların bulunduğu kreşte çocuklara resmen işkence yapıldığı gözleniyor. İşkencelerin hem resim ve hem de video görüntüleri mevcut.

Öztaş ne diyecek?

Çocuklarla ilgilenmesi gereken bazı görevlilerin çocukları tokatladığı ve dövdüğü gözleniyor. Bir erkek çocuğunun eli ayağına bağlanmış olarak görülüyor. Pataklanan çocukların ne yapacağını şaşırdığı da görülebiliyor. Bu ve benzer olaylar ile sıkça olumsuzluklarla gündeme gelen Yüksek ihtisas Hastanesi ve Genel Sekreter Dilek Öztaş’ın bu olaylara ne diyeceği merak konusu.

Öztaş’a açıklama çağrısı

Görüntülerin elimize ulaştığını ve bir açıklama ihtiyacı olabileceğini söylediğimiz Dilek Öztaş, mikrofonlardan ve objektiflerden kaçmakta buldu çareyi. Gazetecilerle görüşmek istemeyen Öztaş, olayla ilgili de bir açıklamada bulunmadı. Ancak gazetecilik etiği açısından Öztaş’a çağrı yapıyor ve açıklama hakkının bulunduğunu belirtmek istiyoruz. Öztaş’ın çocukları darp edilen velilere ne gibi bir açıklama yapacağı da merak konusu.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu