Anahtar Kelimeler:

Motorcular hayatını kaybedenleri andı

Motorcular hayatını kaybedenleri andı

 Kırıkkale’ye uğradılar

Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyesi 50 motosikletli, Soma`da hayatını kaybeden madenciler için Cumhuriyet Meydanında saygı duruşunda bulundu.

Baretleri bıraktılar

Kocaeli`den gelen ve Kırıkkale`deki motosiklet tutkunlarıyla bir araya gelen Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri, Soma`daki faciada hayatlarını kaybeden madenciler için Cumhuriyet meydanında saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşını okudu. Grup üyeleri, yanlarında getirdikleri baretleri, hayatını kaybeden madenciler anısına meydana bıraktı.

Hesap verecekler

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Kocaeli Koçu Günay Özkasap, Kırıkkale`de bir araya geldikleri motosiklet tutkunlarıyla birlikte Soma`daki faciada hayatlarını kaybeden madencileri andıklarını belirtti. Öz kasap Manisa ilçesi somada 302 kişinin ölmesi bizleri son derece üzdü. Biz inanıyoruz ki suçlular bulunup adalet önünde hesap verecekler. Artık bu gibi yerlerin denetim yapılmasını istiyoruz. Bu ocaklarda tecrübeli insanların ve eğitim almış insanların çalışması daha iyi olur ve son olarak ta ateş düştüğü yeri yakar. Onların acısı bizim acımızdır ve yaralı kardeşlerimize de acil şifalar dileriz” dedi. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli