Anahtar Kelimeler:

İlçede temizlik kampanyası var

İlçede temizlik kampanyası var

 Keskin için çalışma…

Yıllardır hizmete susamış Keskin’de belediye çalışma seferberliği başlattı. Bir yandan işçilere özenle hazırlatılan iş elbiseleri dağıtılırken, diğer taraftan belediye “Daha Temiz bir Keskin için el ele” çalışmasının startını verdi.

Yazlık elbiseler dağıtıldı

Seçimlerin ardından Keskin’de başlayan değişim hizmetlere de yansımış durumda. Yıllardır ihmal edilen personel yeni dönemde yeniliklerle tanışmaya devam ediyor. 2 aydır eksiksiz maaş alan belediye personele, şimdi de özenle hazırlatılan iş elbiseleri dağıtıldı. Belediye tarafından hazırlatılan yazlık elbiseler İtfaiye, Zabıta, Fen İşleri, Garaj ve temizlik işleri birimlerine dağıtıldı. Kış mevsiminde ise kışlık elbiselerin dağıtılacağı belirtildi. Bir taraftan ilçe içerisine yeni konteynırlar yerleştirileceği belirtilirken, diğer taraftan bu konteynırların düzenli olarak toplanacağı belirtildi.

Temizlik sorun olmayacak

Baharın gelmesiyle birlikte Keskin Belediyesi hummalı bir çalışmaya koyulan Keskin Belediyesi daha temiz bir Keskin için el ele çalışması başlattı. Şikayet noktasında Keskin ilçe halkının birinci önceliğinin temizlik ve su olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Yıldırım “Halkımızın memnuniyeti bizim önceliğimiz. Bugün ilçemizde daha temiz bir Keskin için el ele kampanyamızı başlatıyoruz. Eksiklerimiz yok değil. Araç gereç eksiğimiz, personel eksiğimiz var. İnşallah bu eksikleri de gidererek ilçemizde temizlik sorun olmaktan çıkaracağız. Aldığımız ilk tepkiler oldukça olumlu, halkımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimiz olacak” diye konuştu.

Giriş yolu yenileniyor

İlçede yeni dönemde hizmetler ardı ardına başlatılırken, Belediye ekipleri bir yandan yeşillendirme, diğer taraftan kaldırım ve yolların onarım çalışmalarına devam ediyor. Yıllar önce yapıldığı gibi duran ve hizmet yapılmadığı için yıpranan İlçe girişinin kaldırım taşları yenileniyor. Belediye Başkanı Yıldırım’ın talimatı ile harekete geçen ekipler ilçe girişi yolunun orta refüjünün kaldırım taşları yenilenirken, ağaçlarında bakımının yapılacağı öğrenildi.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli