Anahtar Kelimeler:

Saygılı'dan öğretim üyelerine jest

Saygılı

 Yemek verdi…

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkale Üniversitesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Ortadoğu Sempozyumunun katılımcılarını akşam yemeğinde ağırladı

Emeği geçenleri kutladı

MKE Lokalinde düzenlenen yemeğe Vali Vekili Mehmet Yıldız, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, Kırıkkale Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, ABD Duke Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yemekten önce kısa bir konuşma yaptı. Başkan Saygılı konuşmasında, “Bu tür Sempozyumlar üniversitemizi ve şehrimizi iyi yönde etkileyecektir. Sempozyumun hazırlanmasında emeği geçenleri kutluyorum” ifadesinde bulundu. 

Mutluluk duyuyoruz

Saygılı, “Sempozyum vesilesiyle ilimize gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum. Konferanslar oldukça verimli geçiyor. Desteklerimiz her zaman devam edecektir. Bu akşam yemeğinde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Kırıkkale Üniversitesi Ekrem Yıldız da Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya akşam yemeği organizasyonu ve ev sahipliği için desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yemek Sonrasında Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ABD Duke Üniversitesinden gelen yabancı öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli