Anahtar Kelimeler:

Köyler hak ettiği değere kavuşacak

Köyler hak ettiği değere kavuşacak

 İl Genel Meclisi toplandı      

İl Genel Meclisi Mayıs ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi toplantıya katılan Vali Ali Kolat yeni üyeleri tebrik ederek birlikte çalışacaklarını ifade ederek, köylerin yeniden hak ettiği değere kavuşacağını belirtti.

Önemli görev

İl Genel Meclisi toplantı salonunda İl Genel Meclisi Birinci Dönem 2. Toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya katılan Vali Ali Kolat yeni üyelere ve il genel meclis üyelerine başarılar dileyerek önemli bir görevi üstlendiklerini belirtti Vali Kolat, hep birlikte Kırıkkale için çalışacaklarını söyleyen Kolat, “İl genel meclisinin alacağı kararlar bizler tarafından yürütülecektir.  Hep birlikte çalışarak köylerimize ne kadar hizmet götürürüz bütün amacımız bu olacak elimizden gelen gayreti göstereceğiz il özel idaresinin bütçesi sınırlı. KÖYDES iş birliği ile daha hızlı hizmet için çalışıyoruz. İhale olduğu zaman ciddi bir kayıp oluyor ortak alımdan işler yaptığımız zaman yerinde yapılıyor ve daha hızlı çalışmalar yapılıyor” diye konuştu.

Milletin duası için

Alınana kararlar çerçevesinde birlik içerisinde çalışacaklarını belirten Kolat, “ Özel idare kamu kurumları gönül gönülle taleplilerimiz karşılıklı iletilecek elimizden geldiği yardımı yapacağız inşallah güzel hizmetlere vesile oluruz ve milletin duasını alırız önemli olanda bu bir köye hizmet gittiği zaman memnuniyeti görüyoruz. Köylerimizde beldelerimizde büyük göç verilmiştir, ama son yılarda bu göçler duran sürece girdi ve emekliler köylere yerleşmeye başladılar. Şehir hayatı sıkıcı olduğu için herkes köylere gidiyor bizlerde yaşanıla bilir köyler için çalışmalar yapacağız elimizden geleni hep birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

Gündem görüşmesi

Vali Kolat’ın konuşmasının ardından İl Genel Meclisi Birinci Dönem 2. Toplantısına geçildi toplantıda yoklama ve yeterli çoğunluk sağlanmasının ardından gündeme dair 7 madde görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kalan maddelerin bugün saat 10:00’da görüşülmesi oy birliği ile karar verildi.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı