Anahtar Kelimeler:

MHP'den genel merkeze ziyaret

MHP

 Bahçeli ile görüştüler         

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez ilçe Başkanı Erdal Baloğlu ve MHP Kırıkkale den seçilen İl Genel Meclisi üyeleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettiler.

Daha başarılı olacağız

Gerçekleşen ziyarette Kırıkkale ekibini gayet samimi bir şekilde karşılayan Genel Başkan Devlet Bahçeli tüm ziyaretçilerin elini sıktıktan sonra önce toplu olarak daha sonra ise tüm ziyarete gelenlerle ayrı ayrı resim çektirdi. Genel Başkan Kırıkkale ekibine seçimlerdeki gayret ve çabalarından dolayı İl Başkanı nezdinde tüm Kırıkkale seçmenine selam ve saygılarını yolladı. Bahçeli, Kırıkkale de parti olarak ciddi bir oy artışı yaşadıklarını söyleyerek, “Önümüzdeki seçimlerde inşallah daha başarılı olmak için hep beraber daha çok çalışacağız” diyerek İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer’e takdirlerini bildirdi.

Teşekkür etti

İl Başkanı ve beraberindeki heyet daha sonra Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin i ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’de Kırıkkale genelinde bir önceki yerel seçimlere göre büyük bir oy artışının olduğunu destek ve çalışmalarından dolayı Kırıkkale’de ki tüm ülküdaşlara teşekkürlerini ve de selamlarını söyledi. Kırıkkale Teşkilatına seçimlerdeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İl Başkanı ve beraberindeki ekip sırasıyla başta Mevlüt Karakaya olmak üzere tüm genel başkan yardımcıları ve diğer üst düzey yöneticileri de makamlarında ziyaret ederek genel merkezden aldığı övgü ve takdirlerle ziyaretini tamamladı.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli