Anahtar Kelimeler:

Köksal'dan değerlendirme:

Köksal

  

“Ustalık döneminden geçtiler”      

Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal seçimlerin ardından vatandaş buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir arala geldi. Vatandaş buluşması öncesi gazetecilerle bir araya gelen Köksal gündeme dair açıklamalarda bulundu Köksal, “AK Parti belediyelerde ustalık dönemine geçti” dedi.

Vatandaşlar bize güvendi

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Kırıkkale’ye gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal İl Başkanlığında düzenledikleri toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulundular. Köksal Kırıkkale’de seçimlerin huzurlu geçtiğini ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın Kırıkkale tarihinin en yüksek oyunu aldığını ifade etti. Köksal, “Kamuoyunun bizlere başbakanımıza adayımıza olan teveccühü seçimle gelen insanların oy gücü ne kadar çok olursa hizmeti yapmakta o kadar rahat ediyor. En büyük ilçemiz Yahşihan Belediye Başkanımız Ahmet Sungur büyük bir farkla seçildi. Yahşihan, Bahşılı, Kırıkkale üç gani önemli bir üç gen Kırıkkale’nin gelişmesi için önemli yerler ve bu üç yerde de AK Parti olarak büyük farklarla seçim aldık, vatandaşlar bize güvendi”  şeklinde konuştu

3 ilçe kaybettik

AK Parti’nin seçimlerde 3 ilçede kaybedildiğini belirten Köksal, “ Özelikle iki ilçede Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi kaybedilen ilçelerde kazananlar daha önceden bizim partimizden aday adayı müracaatı yapan kişiler. Keskindeki adaylarımıza baktığımızda ilk üçte aday adayı olan insanlar biz kendi kendimizle yarıştık, baktığımız zaman particilikte bunlar hoş bir olay değil verilen görevler yapılır, kimse aynı koltukta sürekli oturmaz bu bir bayrak değişimi seçimde kaybetmekte var kazanmakta var biz elimizden geleni vatandaşlarımız için kullanacağız” diye konuştu

Keskin için üzüldük

Keskin seçim sonuçlarına üzüldüklerini dile getiren Köksal, “ Keskin milletvekilleri dışında bir şans yakalamıştı. Keskin Şansı değerlendirilemedi vatandaş böyle tercih etmiş genel manada baktığımızda biz bu yıl AK Partili belediyeler olarak ayrı bir çalışma yapacağız, belediyelerde ustalık dönemine geçtik alt yapı sorunları çoğu belediyelerde tamamlandı bu dönemde belediyeler artık kentsel dönüşüme bakacak.  Eski binalar yıkılıp yenileri yapılıyor artık şehirleri yeniliyoruz imar durumları yenilenecek parklar bahçeler bu dönem daha farklı olacak insanların göre bileceği hizmetler yapılacak” dedi.

MKE büyümesi görüşülüyor

Köksal konuşmasının devamında ,“Önümüzdeki hafta Güç birliği toplantılarına devam edeceğiz hizmetlere devam edeceğiz. MKE ‘yi nasıl büyüte biliriz hep bunun için çalışıyoruz, yeni neler üretile bilir mevcut üretimi nasıl artıra biliriz bunun için çalışıyoruz yeni piyade tüfeği ile ilgili çalışmalar var önümüzdeki günlerde yeni fonksiyonlar yüklenecek MKE yanında Silah OSB ile ürünler üretilecek silah OSB hızla gelişti bu çalışmalar uzun vadeli çalışmalardır Silah OSB ve MKE ikisi bir birine entegre olarak gücü artıracak”

Sistem içinde yürüyecek

Köksal, “Meclis yoğun çalışma içerisinde önemli bir yasa olan MİT yasasını bitirdik eski yasa ile idare ediliyordu bunun için çalışmalar tamamlandı. MİT çalışmaları daha güçlendi, başbakanımız vekillerle bir araya gelerek istişare yapıldı Cumhurbaşkanlığı için anketler yapıldı ve üç dönem şartı soruları soruldu. İl başkanları ve belediye başkanları ile yine anket yapılacak, vatandaş ilk defa Cumhurbaşkanını seçecek. Önümüzde yeni bir seçim var halk kendi Cumhurbaşkanını seçecek bunun için istişareler devam ediyor sistem içinde yürüyecek” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli