Anahtar Kelimeler:

Gece yarısı ziyaret etti

Gece yarısı ziyaret etti

 Denetlemelere başladı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye’de ipleri eline yavaş yavaş alıyor. Saygılı, Belediye’ye bağlı bazı kurumlarda denetlemelere başladı.

Barınak ziyareti

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, en çok şikayet gelen başıboş köpekler konusunda çalışma yapan Hayvan Barınağı’nı gezdi ve inceledi. Kurum yetkililerinden bilgi aldı. Belediye Meclis Üyeleri Çakır Yıldırım, Cihat Vural, Nurettin Aydın ve İsa Güventürk ile birlikte hayvan barınağını gezen Mehmet Saygılı, Türkiye’de sayılı olan tesisin önemli bir görev üstlendiğini ve Kırıkkale’de sokak hayvanlarına olan sevginin artmasını sağladığını ifade etti.

Fabrika denetimi

Saygılı, gündüz mesaisinin ardından, gece saat 01.00 sularında da Halk Ekmek Fabrikasını denetledi. Burada da Halk Ekmek Fabrikası Müdürü Tuncay Bulut’tan bilgi alarak, ekmek üretiminin artmasını ve Kırıkkale halkına daha güvenli ve hijyenik ekmek verilmesi konusunda talimat verdi. Saygılı, bu gezileri ve denetlemeleri ile de hem kamuoyuna ve hem de belediye bilirlerine ani denetimler konusunda mesaj vermiş oldu. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli