Anahtar Kelimeler:

Dönmez'den Başkanlara ziyaret

Dönmez

 Tebriklerini iletti

Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez, Kırıkkale’de 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini kazanan belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Saygılı ziyareti

MİHDER Başkanı Dönmez, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Diğer ilçeleri de önümüzdeki günlerde ziyaret edecek olan Dönmez, başkanlara başarılar dileyerek her zaman yanlarında ve destekçileri olacaklarını dile getirdi. Dönmez, Saygılı’yı ziyaretinde, “Bu sene sizin için çok fırtınalı bir sene oldu. Zor bir görev üstlendiniz, Allah kolaylık versin. Mahalli idareler çat kapı herkesin ulaşabildiği ve herkesin sizden çözüm beklediği bir makam. Kutsal bir makam. Her konuda size destek vermeye ve yardımcı olmaya hazırım. Çok güzel projeleriniz var. Allah utandırmasın. Şahsınıza, ailenize ve Kırıkkale’mize hayırlara vesile olacak hizmetleri yapmanızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Saygılı teşekkür etti

Saygılı da ziyaretinden dolayı Dönmez’e teşekkür ederek, “İnşallah memleketimize hayırlı hizmetler yapmak için gece gündüz çalışacağımızın sözünü en başta vermiştik. Kırıkkale’de görülmemiş bir oyla bize emanet verildi. Bu emanetin gereğini yapabilmek için elimizden geleni yapacağız. Kırıkkale’nin sorunları çok. Bunları kademe kademe gücümüzün yettiği kadar ekibimizle birlikte üstesinden gelmeye çalışacağız. Allah’ın rızasını, sonra da Kırıkkalelilerin takdirini kazanmak istiyoruz. İstişareler yaparak ve halkımızla el ele vererek çalışacağız” dedi.

Keskin ziyareti

Keskin Belediye Başkanı Yıldırımı’ı ziyaretinde ise, “Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Oy oranı çok düşük bir partiden Keskin gibi siyasetçilerin bol olduğu bir yerde seçim kazanmanız, sizin halk nezdinde teveccühünüz, sempatiniz ve sevilmenizden kaynaklanıyor. Keskin’in en büyük sorunu su sorunudur. Su sorununu çözümü ile ilgili elimizden gelen desteği vereceğiz. Personel borçlarınız da var. Ateşten gömlek giyindiniz. Sizin sorunları çözeceğinize inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Tek tek çözeceğiz

Yıldırım ise konuşmasında, “Halkımız teveccüh göstererek beni seçtiler. Bir tabir vardır ‘enkaz devraldık’ diye. Keskin’in çok ciddi sıkıntıları var. İnşallah sizlerin de destek ve yardımlarıyla sorunlarımızı tek tek çözeceğiz. Halkımızın çok büyük beklentileri var. Biz halkımızla esnafımızla ve bu işi bilenlerle tek yürek olacağız.  Yerel siyasetin gücü, Başkent’te talebi karşılanırsa olur. Hizmeti biz oralardan alacağız. Haklı gerekçelerimiz ve nezaketimizle alacağız. Ziyaretinizden dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Bahşılı ziyareti

Dönmez, Bahşılı’da, “İnsanların an hayırlısı insanlara hizmet edendir. Atatürk’ün de söylediği gibi ‘Tatbik eden, icra eden, karar verenden daha güçlüdür’. Bir milletvekili orada karar veriyor ama belediye, kaymakam, yerel yöneticiler bu işi tatbik ediyor. Bahşılı’da görev yapmanın da ayrı bir zorluğu var. Çünkü Türkiye’nin her yerinden insanlar var. Bahşılı hem Kırıkkale için hem de Ankara için bir vitrin, bir cazibe merkezi olacak. Yeşil Vadi çok önemli bir proje. Bu konuda Ankara’da takipçisi olacağım. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın” ifadesinde bulundu.

Şeref verdiniz

Başkan Uyar ise, “Bahşılı’nın ilçe olmasında büyük katkılarınız var, emekleriniz ve hizmetleriniz var. Bu bir hizmet yarışı, biz de bayrağı aldık ve devam ediyoruz. Bahşılı’mızı İç Anadolu’da cazibe merkezi yapmak için hedef ve projelerimiz var. Yeşil Vade Projesi ile ilgili Bahşılı, Yahşihan ve Kırıkkale Belediyeleri ortak hareket edeceğiz. Sizlerin fikirlerinden de faydalanacağız. Bahşılı Belediyesi dışa dönük, halka açık, güler yüzlü, halkıyla bütünleşen bir belediye oldu. Hoş geldiniz, şeref verdiniz” dedi.

Hacılar ziyareti

Hacılar, Kırıkkale’nin hem turizme açık, hem de sanayi yönünden çok önemli bir yer olduğunu vurgulayan Dönmez, “Bu seçimlerin Hacılar’da huzur ve güven içerisinde geçmesi en çok beni memnun etti. Bunda da sizin payınız büyük. Seçimden sonra da bu birlik ve beraberlik içinde, herkesin başkanı olarak devam edeceğinize inancım tam. Bize düşen bir görev olursa her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız. Sizleri tebrik ediyorum, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

Okul sorunu çözüldü

Bağrıaçık konuşmasında, “Birlik ve beraberlik olduğu sürece hizmet bizim için ve ekibimiz için çok kolay. Biz 3 bin 485 kişinin belediye başkanıyız. Seçimler geride kalmıştır, biz herkesi kucaklayacağız. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Su ile ilgili alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki 50 yıllık okul sorununu çözdük, yine önümüzdeki 50 yıllık su sorununu da çözeceğiz. Herkese elimizi uzatacağız. Ziyaretinizden dolayı size çok teşekkür ediyoruz, hoş geldiniz” diye konuştu.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli