Anahtar Kelimeler:

İşçilerle toplantı yaptı

İşçilerle toplantı yaptı

 “Beklentileri karşılamalıyız…”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı personel toplantılarında memurlardan sonra işçilerle de bir araya geldi. Belediye yemekhanesinde Salı günü saat 18.00’de yapılan toplantıya işçilerin yanısıra Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve sendika yöneticileri de katıldı.

Beklentiler çok yüksek

Belediyeden toplantı konusunda şu bilgiler verildi: “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı toplantıda yaptığı konuşma da Belediye hizmetlerinin en önemli ayağını işçilerin oluşturduğunu belirterek işçilerin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini kaydetti. Başkan Saygılı konuşmasında ‘Belediyemizde yeni bir dönem başladı. Halkımızın bizden beklentisi çok yüksek. Bu yüzden hepimizin çok çalışması gerekiyor. Bu dönemde işçi maaşlarında sorun yaşanmayacak. Her ay maaşınızı alacaksınız.

İşini iyi yapanla yapmayan…

Ayrıca hiçbir işçi arasında ayrım yapmayacağız. Sadece işini iyi yapanla yapmayanı ayıracağız. Herkes bu noktada rahat olsun. Ancak bizim de sizlerden beklentimiz var. Herkes mesai kurallarına uyacak. Bu konuda kesin kararlıyız. İşine gelmeyen ve işini yapmayanla sonuna kadar uğraşırım. İşçilerimiz hal ve hareketleriyle Belediyemizin kurumsal yapısına katkı sağlamalıdır. İşini en güzel şekilde yapmalı ve siyasi tartışmaların içerisine girmemelidir” dedi. Toplantı sonunda Belediye Başkanı Saygılı işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu