Anahtar Kelimeler:

Mazbatasını aldı

Mazbatasını aldı

 ‘Balışeyh’de hizmet devam edecek’

30 Mart yerel seçimlerinde ikinci defa başkan seçilen Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedeoğlu ve il genel meclis üyeleri mazbatalarını aldılar. Mazbatalarını alan il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri Balışeyh’e hizmet için çalışacaklarını ifade ettiler.

Rekor oy aldı

İki dönem üst üste yüzde 62 oyla başkan seçilmenin ilçede ilk olduğunu ifade eden Dedeoğlu, “  Bir dönem ilçemize hizmet ettim. İkince dönem hizmet için aday oldum halkımız yaptığımız hizmetleri takdirle karşıladı ve ikinci dönem bize bu yetkiyi verdi.  İlçemizin daha iyi hizmet alması için ekibimizle birlikte çalışmalarımız devam edecek.  Geçtiğimiz dönem yaptığımız hizmetleri artırarak bu dönem daha fazla hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Açıklama yaptı

Her zaman ilçe halkı ile birlikte çalışmalar yaptıkların söyleyen Dedeoğlu, “Partimizin bizi aday göstermesinin ardından halkımız bize büyük destek verdi. Bizde halkımızın bu desteğini mahcup etmeyeceğiz. Bir dönem hizmet ettik ve ikinci dönem daha çok hizmet edeceğiz, ilçemizde üst üste ikinci kez başkan seçilmek ilk defa oldu ve iki dönemde de partimizin oyunu yükselterek bu göreve geldik ve bu dönemde yüzde 62 oy aldık ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli