Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale seçimini yapıyor

Kırıkkale seçimini yapıyor

 Sorunsuz devam ediyor

Türkiye bugün sandık başında. Kırıkkaleliler de sandıkta oylarını kullanıyor. Seçim sorunsuz başladı, sorunsuz devam ediyor.

Oy verme işlemi

Kırıkkale seçimini yapıyor. Oy kullanma işlemi saat 08:00’de başladı ve 17:00’ye kadar devam edecek. Saat 17:00’den sonra oy sayımına geçilecek. Okullarda yapılan oy verme işlemi sorunsuz şekilde devam ediyor. Sandık başında her partinin birer görevlisi bulunuyor. Sabah erken saatlerden itibaren okulların salonları oy verme işlemi için hazırlandı.

11 yerde seçim var

Vatandaşlar oy verme işlemine saat 09:00 gibi başladılar. Şu anda seçime ilgi ve katılımın bir hayli yüksek olduğu gözleniyor. Okulların çevresinde polisler görev yapıyor. Kırıkkale’de 2 belde, 8 ilçe ve il merkezi olmak üzere 11 yerde seçim yapılıyor. Partilerin adayları il merkezinde oylarını kullandıktan sonra okulları dolaşacaklar. Bazı adaylar dolaşmaya başladı bile.

Seçim büroları açık

Seçim büroları seçim koordinasyon merkezi haline getirildi. Adaylar ve taraftarları burada oluşturdukları sistem ve ekiple seçim sonuçlarını takip ediyorlar. Oy sayımı bittikten sonra Kırıkkale Lisesi’nde oluşturulan seçim koordinasyon merkezinde oy tasnifi yapılacak. Bununla ilgili hazırlıklar da tamamlandı. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli