Anahtar Kelimeler:

Saygılı'nın yanındayız

Saygılı

 Saygılı’ya destek

Belediye meclis üyesi adayı Cihat Vural sevenleri ile birlikte AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya destek ziyaretinde bulundular.

Destek ziyareti

Ziyarette bulunanlar Mehmet Saygılı’nın yanında olduklarını belirttiler. AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya destek ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Cihat Vural ve ekibinden oluşan yaklaşık 300 kişilik bir ekip, Saygılı’nın seçim bürosunu ziyaret etti. Yapılan ziyarette konuşan AK Parti Belediye Meclis üyesi adayı Cihat Vural, her zaman AK Parti’nin ve Mehmet Saygılı’nın yanında olduklarını ifade etti.

Çok önemli görevler düşüyor

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise, “Kırıkkaleliyim demenin mutluluğunu hepimiz yaşamalıyız. Şehrimiz Allah’ın izniyle gelişiyor. Gelişmeye de devam edecek. Özellikle kentleşme açısından hepimizi çok önemli görevler düşüyor. Kırıkkale’ye hep birlikte sahip çıkacağız. Biz çıkmazsak kimse sahip çıkmaz. Allah nasip ederde görev bize tevdi edilirse, Kırıkkale’ye hep birlikte geliştireceğiz ve canlandıracağız” dedi.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli