Anahtar Kelimeler:

Sağduyu galip gelecek

Sağduyu galip gelecek

 Kötü kader değişecek

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, 30 Mart’ta seçimi kazanacaklarını ve Kırıkkale’nin kötü kaderini değişeceklerini söyledi. Yılmaz “Kırıkkale’de yaşayan insanlarımızın sağduyusu ve Milli Görüşün Tecrübeli kadrolarına güvenerek yollara çıkıyoruz. Biliyoruz ki bu sefer, Kırıkkale’de sağduyu galip gelecek “ ifadesini kullandı.

Çalışma sürüyor

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba Pazarı mevkiinde partililere seslendi. Büyük bir kalabalığa hitap eden Yılmaz’a vatandaşlardan çok büyük destek geldi. 30 Mart akşamı Belediye Binası önünde kutlama yapacaklarını belirten Yılmaz, kutlamaya bütün partilileri ve kendisini sevenleri davet etti. Şehrin 20 yıldır kötü yönetildiğini belirten Yılmaz, Belediyecilik nasıl olur Saadetli Belediye şehre ne kazandırır herkese göstereceklerini söyledi.

İnsanımızın yüzü gülecek

Kırıkkale’nin 20 yıllık kötü talihinin bu dönem sona ereceğini belirten Yılmaz, 30 Mart’ta seçimi kazanacaklarını iddia etti.Şehir halkının kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini belirten Yılmaz, 30 Mart’ın Kırıkkale’nin yükseliş günü olacağını söyledi.Yılmaz, mevcut belediye anlayışını ve önceki dönemlerde ki başkanları eleştirerek, Kırıkkale’de 20 yıldır Beceriksiz, Halktan Kopuk yaptığı hizmetin heyecanını içinde yaşayamayan bir Belediye Yönetimi olduğunu ifade etti. Kırıkkale’nin sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çözümü için önemli çalışmalar yapacaklarını hatırlatan Yılmaz, şöyle konuştu “Kırıkkale’yi bu yönetimin sığlığından ve sığ anlayışından kurtarmanın zamanı geldi.

İnanıyorum

Biz Bismillah diyor ve Kırıkkale’de yaşayan insanlarımızın sağduyusu ve Milli Görüşün Tecrübeli kadrolarına güvenerek yollara çıkıyoruz. Biliyoruz ki bu sefer, Kırıkkale’de sağduyu galip gelecek. Bugün yaşadığımız kentte insanımız mutlu değil. Hamdolsun önümüze sandık geldi 31 Mart sabahı insanımızın yüzü gülecek. Kırıkkale’miz birilerinin sığ anlayışından kendini kurtaracak, yeni bir yönetimle, bizim yönetimimizle, vizyonu; Dünya kenti olan bir kent olma yolunda ilk adımını 30 Mart’ta sandık başında atacak. Bu yüzden ben Kırıkkale’ linin sesine ve içtenliğine inanıyorum.”dedi.

Vazife görüyoruz

 Başkan Adayı Yılmaz “. Biz, insanımızın mağdur olduğu hizmet eksikliklerini bir vizyon değil, vazife olarak görüyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Belediyecilik değişen ve gelişen küresel çağda sadece asfalt dökme, çöp toplama, kaldırım restorasyonu veya park bahçe hizmeti yapmaktan çıkmıştır. Klasik belediyecilik hizmetlerinde başarılı olamayanlar, Kırıkkale´ye yetememiştir, yetemezde. Milli Görüş Belediyeciliği markadır. Bu hizmetleri bizim markamız içerisinde vaat etmemiz gülünç olur. Bunların hizmet anlayışında halk mevcut değildir. Biz halk için hizmet anlayışına sahip bir belediyecilik ve belediyeden bahsediyoruz.” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu