Anahtar Kelimeler:

PETROL-İŞ'ten büyük destek

PETROL-İŞ

 Genel başkan desteği

MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, 30 Mart seçimlerinin tarihin en önemli seçimi olacağını söyledi. AKP’ye büyük bir ders verileceğini belirten Pekdoğan, Türkiye’nin menfaatleri için MHP çatısı altında toplanılması gerektiğini bildirdi.

Petrol İş desteği

Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın ve Şube Başkanı Recep Sefer MHP Belediye Başkanı Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek desteklerini ilettiler. Hükümetin, insan beyninde hafıza bırakmadığını, toplumu ayrıştırdığını ve ben bilirim mantığını beyinlere yerleştirdiğini belirten Başkan Adayımız Pekdoğan, büyük Türkiye’nin artık uyanması gerektiğini bildirdi. Medyayı elinde bulunduran AKP’nin istediği gibi haber yaptırdığını ve sadece 3 televizyon kanalının gerçekleri ortaya çıkardığını belirten Pekdoğan, hükümetin yandaşlarına rant sağladığını, yandaş olmayanları ise tehdit ederek cezaevlerine gönderdiğini ifade etti.

Tek çatı altında olun

Yerel seçimlerde görüşü ne olursa olsun herkesin tek çatı altında birleşmesi gerektiğini belirten Pekdoğan, AKP’ye karşı herkesle kol kola gireceklerini açıkladı. CHP’li, ANAP’lı, Demokrat Partili, hatta yapılan yanlışlardan sonra partisine ders vermek isteyen AKP’liler ile ortak bir fikir birliği yapacaklarını belirten Pekdoğan, “Bu seçimi kazanarak AKP’yi sandığa gömeceğiz” dedi. Kırıkkale’de de Beşir Atalay’ın kuklasına büyük bir ders vereceklerini hatırlatan Pekdoğan, belediyenin her ay 5 Milyon TL borç yaptığını ve bunun hesabını soracaklarını ifade etti.

Birlikte kazanacağız

Yetim hakkı yiyen ve işçisinin haklarını gasp eden belediyecilik anlayışını yok olması gerektiğini belirten Pekdoğan, hep birlikte bir olarak, diri olarak bu seçimi kazanacaklarını iddia etti. Son yaşanan yolsuzluk olayında hükümetin mağdur edebiyatıyla bize komplo yapılıyor açıklamalarına tepki gösteren Pekdoğan, kendilerine komplo, kendisinden olmayan hak adalet diyen bir yönetimin halk tarafından cezalandırılacağını açıkladı. Hükümetin, Türkiye’nin 1920’li senesinden bu yana milli sermayeleri olan bütün her yeri sattığını belirten Pekdoğan, ülkenin de elden gitmemesi için bu seçimin AKP’ye dur deme seçimi olduğunu bildirdi.

Emekçi için geliyoruz

Kalabalık bir grupla MHP Merkez Seçim Bürosunu ziyaret eden Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, ülkenin içinde bulunduğu kaos ortamının yanı sıra emekçi kesiminin mağduriyetinin de hat safhaya ulaştığını söyledi. Mevcut iktidar döneminde mağduriyetlerin kat be kat arttığını, garibanın değil sermayeyi elinde tutanın hükümet tarafından kollandığını belirten Öztaşkın sendika olarak tüm bu mağduriyetleri ve olumsuzlukları göz önünde bulundurarak seçimlerde gerekli adımı atacaklarını söyledi.

İşçinin hakkına önem

Kırıkkale’de de yerel hizmetler anlamında eksiklikler gözlendiğini ve bir değişim ihtiyacının gerekli olduğunu belirten Öztaşkın, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ın daha önceki tecrübesi ve birikimi ile vatanseverliğinin Kırıkkale için iyi bir yönetimi de beraberinde getireceğini söyledi. Peygamber efendimizin hadisinde de buyurduğu gibi işçinin hakkını alın teri kurumadan ödediğini belirten Pekdoğan, işçinin, emekçinin hakkını ödemeden, yetimin garibanın rızkını peşkeş çekerek bir yönetimin devam ettirilemeyeceğini, bunun insan vicdanına da ahlakına da aykırı olduğunu söyledi. Bu tür bir yönetime layık olmayan Kırıkkale halkını mağduriyetten kurtarıp, hak ettiği hizmete kavuşturmak adına 30 Mart seçimlerine hazırlandıklarını belirten Pekdoğan Öztaşkın’a ve tüm sendika  üyelerine teşekkür etti.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı