Anahtar Kelimeler:

İlçe ilçe geziyor…

İlçe ilçe geziyor…

 `Sandıkta yenemeyenler

türlü oyunlar yapıyorlar`

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal: “AK Partiyi sandıkta yenemeyenlerin ne tür oyunlara girdiğini, ikili, üçlü koalisyonlar yaparak AK Parti’ye ne türlü kumpaslar kurulduğunu hep birlikte gördük..."

Bahşılı programı

TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Partiyi sandıkta yenemeyenlerin ne tür oyunlara girdiğini, ikili, üçlü koalisyonlar yaparak AK Partiye ne türlü kumpaslar kurulduğunu herkesin gördüğünü söyledi. Köksal, partisinin Bahşılı ilçesinde düzenlenen seçim koordinasyon merkezinde yaptığı konuşmada, 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerin önemli olduğunu belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti`ye yönelik karalama kampanyalarının herkes tarafından bilindiğini kaydetti. Köksal, Bahşılı`da düzenlenen programa katıldı.

Açıklamalar yaptı

Yerel seçimlerin, Türkiye`nin geleceği için önemli olduğunu ifade eden Köksal, şöyle konuştu: "Yapılan şeyleri hepiniz televizyonlardan izliyorsunuz. Başbakanımıza ve Ak Parti`yi sandıkta yenemeyenlerin ne tür oyunlara girdiğini, ikili üçlü koalisyonlar yaparak Ak Parti`ye ne türlü kumpaslar kurulduğunu hep birlikte gördük. Bu kumpaslar Ak Parti için başbakan için kurulmuş kumpaslar değil. Aslında ülkenin geleceği için kurulmuş kumpaslardır. Çünkü Türkiye gittikçe güçleniyor. Türkiye`nin dışarıda sözü dinleniyor. İtibarı artıyor, milli geliri artıyor hazine yükseliyor, ihracat en yüksek noktaya geldi. Bunlar birilerini rahatsız etti. Bu güçlendikçe birileri gücü kaybedecektir."

Sandıkta yenemiyorlar

Türkiye`nin siyasi tarihine bakıldığında hiçbir iktidarın girdiği seçimlerden bu şekilde güçlenerek çıkmadığını belirten Köksal sözlerini şöyle sürdürdü: "Ak Parti`yi sandıkta indiremeyenler bir takım oyunlara girerek Ak Parti`yi ve başbakanı yıpratma oyunlarına girdiler. İş o noktaya geldi ki, artık bu seçim mahalli idarelere seçimini geçti. Türkiye`nin neresine gidersek gidelim vatandaş eskiden bir geliyorsa şimdi üç gelmeye başladı. Niye? Bu oyunları vatandaşımız fark etti. Başbakanımıza gereken desteği verdi."



  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.5 ° / 16.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı