Anahtar Kelimeler:

Halkımız kadirşinastır

Halkımız kadirşinastır

  

Kırıkkale Platformu hafta sonu AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya destek verdiler. Başkan adayı Saygılı, meselenin ülkenin refahı, Kırıkkale olduğunu hizmet etmek eser üstüne eser katmak için yola çıktıklarını söyledi.

Saygılı çalışması

Seçim çalışmaları sürdüren Ak Parti Belediye Başkanı Mehmet Saygılı hafta sonu Kırıkkale Platformu ve Dikmenliler derneğinden gelen destekle moral buldu. Merkez seçim bürosunda il başkanı Mehmet Demir ile karşılayan platform üyeleri bir konuşma yapan Saygılı “Mesele Türkiye, mesele Kırıkkale olunca, işte millet burada, işte katılım burada. Halkımız kadirşinastır, yapılan hizmetleri gayet iyi bilir. Kimin hizmet edip edemeyeceğini de gayet iyi bilir. Biliyorsunuz ki, mensubu olduğumuz AK Parti, her dönem oylarını arttırarak seçimlerden zaferle çıkmıştır. 30 Mart seçimlerinde de yine bu tabloyu katlayarak aynı başarıyı tekrar edeceğiz” diye konuştu. 

Biriz beraberiz

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı seçim bürosunda ziyaret eden diğer bir kesimde Dikmenliler derneği oldu. Dernek yönetimi dernek olarak 25 yıldır faaliyet gösterdikleri 30 Mart akşamı Mehmet Saygılı’yı belediye başkanı olarak görmek istediklerini ifade ettiler. Derke yöneticileri Mehmet Saygılı’nın yapılan eserlere eser katacağına inandıkların söylediler.

Zor ve vebali olan bir görev

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise, “ Kırıkkale’de hepimiz biriz beraberiz göreve geldiğimizde herkesin belediye başkanı olacağım. Belediye hizmet makamı. Daha kaliteli bir yaşam için elimizden geleni yapacağız. Bu görev zor ve vebali olan bir iş biz hizmete talibiz.  Derneklerin amacı beli biz bütün derneklerin sıkıntılarını sorunlarına ortak olacağız. Derneklerimizin hepsi birleştirici dernekler“ diye konuştu.  



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu