Anahtar Kelimeler:

"Tuzakları ortadan kaldıracağız"

  

Toplantı yaptılar

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir, "Hiçbir seçimde bu kadar sinsice, hunharca ve adice bir oyun ve tuzak kurulmamıştır" dedi.

Toplantı yapıldı

İl Başkanı Demir ve Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı, öğretmen evinde düzenlenen programda, belediye meclisi adaylarını tanıttı. Demir, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinin Ak Parti, Türkiye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için çok önemli bir seçim olduğunu söyledi. Tüm seçimlerin önemli olduğunu belirten Demir, şunları kaydetti: "Hiçbir seçimde bu kadar sinsice, hunharca ve adice bir oyun ve tuzak kurulmamıştır. Burada ülkesini, ülkesinin geleceğini seven herkesin, elini vicdanına koyarak, gece gündüz demeden kapı kapı çalışarak Kırıkkale genelinde oyları patlatacağız."

Hiç şüphemiz yok

Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı da kendilerinin sadece hizmete talip olduklarını belirtti. Makamların, mevkilerin, koltukların hepsinin gelip geçici olduğunu ifade eden Saygılı, sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti`nin de Ak Parti olmasının en büyük sebebi budur. Tüm Türkiye`de olduğu gibi Kırıkkale`de de en iyi hizmeti yapabilmek için hepimiz çok çalışacağız. 30 Mart yerel seçimlerinde bu emanet bize verilirse, o vebal bize yüklenirse, elimizden gelen tüm gayreti yapacağımızdan hiç şüphemiz yok.

Oyunlara gelmeyeceğiz

30 Mart yerel seçimleri artık yerel seçim olmaktan çıktı. Bu seçim memlekete sahip olma seçimidir. Hatta biraz daha ilerisi Müslüman ve güçlü bir ülke olmaya sahip olma seçimidir. Maalesef görüyoruz, şu andaki mevcut durumu. Dünya güçlü bir Müslüman ülke istemiyor. Bunun en iyi örneği Türkiye, örnek lideri de başbakanımız. Onun üzerine değişik değişik oyunlar oynanmak isteniyor." Etkinlik, konuşmaların ardından belediye meclis adaylarının kendilerini tanıtmasıyla sona erdi. 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli