Anahtar Kelimeler:

Adayların Arabaşı buluşması

Adayların Arabaşı buluşması

 Mahalli seçimlere hazırlanan Saadet Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Arabaşı etkinliğinde buluştu.

Seçimlere hazırız

30 Mart seçimlerine oldukça iddialı hazırlanan Saadet Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, Kırıkkale’yi Saadet Partili Belediye ile tanıştırma konusunda hep beraber bütün güçleri ile çalışacaklarına söz verdiler.  İl Başkanı  Mustafa Başkan’ın yaptığı açılış konuşmasında, “Kırıkkale Merkez’de 500 kişilik ekiple çalışacağız, seçimlere hazırız. Bizim insanımız daha iyiye, daha güzele layık" dedi.  Açılış konuşmasından sonra tanışma yapıldı. İlk olarak Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz kendisini tanıttı.

Yılmaz açıklama yaptı

Yılmaz, mahalli idareler konusunda yaptığı çalışmaların bir özetini sunan Yılmaz, güzel bir kadro oluşturduklarını ve takım ruhuyla çalışacaklarını söyledi. Seçime kadar yapılacak çalışmalar ve planları hakkında kısa bilgiler veren Mahir Yılmaz, Saadet Partisi kadrolarının tüm Türkiye de seçimlere çok iddialı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Yılmaz, konuşmasında “Biz, seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Kırıkkale müstesna bir şehir ve bize Cumhuriyetin bir emaneti. Gayemiz şehrimizi tarihi yapısına uygun korumak, imar etmek ve gelecek nesillere en güzel bir şekilde devretmektir. Bu seçimlerde inşallah Saadet Partisi kazanacak, Kırıkkale kazanacak” şeklinde konuştu.

Zincirler kırılacak

İl Başkanı Mustafa Başkan ve Merkez İlçe Başkanı Remzi Sarak’ın da katıldığı buluşmada adaylar kısaca kendilerini tanıttılar. Adayların oldukça dinamik ve heyecanlı görüldüğü buluşmada Saadet ekibinin azim ve iddiasını gösteriyordu.  Gecenin son konuşmasını ise Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Başkan yaptı. Başkan, konuşmasında, toplantının ve çalışmaların hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Saadet Partililer yüce milletimizin ruh kökünü teşkil ediyor. Yüz yılı aşkın bir zamandır milletimiz büyük tahribatlara maruz kaldı. Her şeye rağmen milletimiz direniyor, inşallah zincirler yakında kırılacak” dedi.

Önce şehirlerimiz...

Milli Görüş’ün kırk yıllık mücadelesinin bir özetini yapan Mustafa Başkan, 1994 yılında Türkiye nüfusunun üçte ikisinin yaşadığı bölgelerde insanlarımızın Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştığını ve Milli Görüş Belediyelerinin o dönemde verdikleri hizmetlerle destan yazdıklarını söyledi.  Belediyelerde verdikleri bu hizmet, o zaman Milli Görüş’ün temsilcisi Saadet Partisini iktidara taşıdığına da dikkat çeken Başkan, iktidarlarında borçlanmadan, zam yapmadan ve yeni vergiler koymadan toplumumuzun her kesimini refah ve mutluluğa kavuşturduklarına vurgu yaptı.  Mustafa Başkan, konuşmasının son bölümünde, “Müslüman bulunduğu yere hizmet, hayır ve bereket getirir. Önce şehirlerimizi, sonra da ülkemizi yaşanabilir hale getirmeliyiz” dedi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli