Anahtar Kelimeler:

Köksal bağımsız aday

Köksal bağımsız aday

 Bağımsız adayımız da var!

Kırıkkale Belediyesi Başkanlığı’na, MKE emeklisi İsmail Köksal, bağımsız aday olduğunu açıkladı. Böylece Kırıkkale`de bu dönem bir de bağımsız adayımız oldu.

Bağımsız aday

Kırıkkale’de doğup büyüdüğünü ve halen yaşadığını belirten Bağımsız Aday İsmail Köksal, başkan olması halinde emekli şehri diye tabir edilen Kırıkkale’yi daha yaşanabilir hale getireceğini belirtti. 1994 yılında MKE İmla İşletmesinden emekli olan, 1947 Balışeyh Beşbıçak köyü doğumlu İsmail Köksal, “Allah bana bu görevi nasip ederse öncelikli işim Hüseyin Kahya Parkına mahkum edilen emeklileri bu çileden kurtarmak” dedi.

Yaşanır bir il

Köksal “Bu parkımızın belirli bir bölümünün üstünü kapatarak emeklilerimizin daha rahat ve huzurlu bur ortamda vakit geçirmelerini sağlayacağım. Biz Kırıkkale’ye elimize çanta alarak başka bir yerden gelmiyoruz. Ben bu şehirde yaşayan birisiyim ve şehrimizin sorunlarını biliyorum. Allah bu görevi bana nasip ederse, yıllardır ihmal edilen Kırıkkale’yi her anlamda daha yaşanabilir bir hale getirmek için var gücümle çalışacağım” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli