Anahtar Kelimeler:

Çabaladıkça batıyor!

Çabaladıkça batıyor!

 İşi gerçekten çok zor!

AK Parti’den aday gösterilmeyince Bahşılı’da Saadet Partisi’nden aday olan Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, seçim çalışmalarını güzlüklü yürütüyor.

Saadet bulamadı!

AK Parti’ni dışladığı en önemli isimlerden biri olan Halil İbrahim Bişkin, kapı kapı dolaşarak adaylık için parti aramıştı. Saadet Partisi’nden güçlükle aday olan Bişkin’in çalışmaları ağır aksak gidiyor. Şu ana kadar istediği verimi alamayan Bişkin’in çok rahatsız olduğu konuşuluyor. AK Parti’de iken partinin seçmenleri tarafından her şeye rağmen ilgi gören Bişkin, aradığı saadetin Saadet Partisi’nde bulabilmiş değil.

Tartışma yaşıyor

Toplantılarda beklenen kalabalığa bir türlü ulaşamayan Bişkin’in gelişmeler karşısında şaşırdığı söyleniyor. Kesinin ağzını açan ancak bunun da işe yaramadığını gören Bişkin’in basında tek satır bile haberi çıkmıyor. Bu durum dikkat çekici bir hal aldı. Ne yapacağını şaşıran Bişkin’in sıkıntılı durum için çareler aradığı ileri sürülüyor. Seçimi kaybetmesine kesin gözüyle bakılan Bişkin bu durumu hissetmeye başlayınca gerginlik çıkarmaya da başladı. Bazı toplantılarda, Belediye ve ihalelerle ilgili sıkıntılar nedeniyle Bişkin’in ilçe halkıyla tartışma yaşadığı iddia ediliyor.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli