Anahtar Kelimeler:

Çolak kasabayı bütünleştirdi

Çolak kasabayı bütünleştirdi

 İlgi çok yüksek

CHP Hacılar Belediye Başkan Adayı Mustafa Çolak, kasabayı ve kasaba halkını tam anlamıyla bütünleştirmiş durumda.

Adaylar birleşmişti

Hacılar kasabasında bu dönem olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Kasabada belediye başkan adaylarının bazıları bir araya gelerek, Mustafa Çolak’ta birleşti ve birlikte hareket etme kararı aldı. Çolak, CHP’den aday olurken, Memduh Koyuncu, Bünyamin Durmaz gibi önemli isimleri de yanına çekti. Hacılar Belediye Başkanlığı için siyasi parti gözetmeksizin, çalışmalar başlatan Mustafa Çolak, Hacılar halkının büyük ilgi, alaka ve teveccühünü kazanıyor.

Yeni bir sayfa açılacak

Çolak, Hacılar’da yeni bir sayfa açmak için göreve talip olduğunu söyledi. Çolak, “Kasabamız için yeni bir sayfa açıyoruz. Değerli arkadaşlarımla birlikte hareket ederek, kasabamızı içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtaracağız” dedi. Mustafa Çolak, “Değerli aday adayı arkadaşlarımın gerçekleştirmiş olduğu özveriye teşekkür ediyorum. Hepimiz için yeni bir dönem başlıyor. Kırıkkale’de ahtapotun kollarını Hacılar kasabası üzerinden teker teker kesmezsen namerdim.

Hacılar iyiliğe layık

Hacılar iyiliği laik görmediler. Hacıların parasını har vurup harman savuran, ona buna yediren peşkeş çeken kişi olsun dediler ki her zaman kullanalım dediler. Kullandırtmayacağız. Bundan sonra siz yürekli kardeşlerim oyu partinin vermeyeceğini oyu Hacılar kasabasının vereceğini, kimsenin Hacılar halkının oyuna müdahale edemeyeceğini göstereceksiniz. Sizler artık Hacılar’da kendi kaderiniz kendiniz çizeceksiniz. Bir il başkanının dediği adaya mahkum değiliz.

750 fark istiyorum

Hacılar’da yeni bir dönem başlıyor. Hacılar’a yeni bir düzen gelecek. Değişim olacak Hacılar modern bir şehir olacak. Hacılar insanların insanca yaşadığı bir yer olacak. Sizler bu azim de olduğunuz sürece, sizler gözleri ışıl ışıl olduğu sürece sizlerden 750 fark istiyorum. Onun için durmak yok komple gideceğiz evlerine oylarını isteyeceğiz. Hacılar’ın kaderini, tarihini sizler değiştireceksiniz. Bizim için bir sürü iftiralar atılıyor. Bunlara kulak asmayın. Bu kasabada hiç kimseye dargın değilim. Bütün halkıma bütün haklarımı helal ediyorum. Kimsenin arkasından bir şey konuşmadım konuşmayacağım. Ne kadar iftira ederlerse etsinler. Nerede ne laf duyarsanız duyun şüpheniz varsa gelin bana sorun. Benim artık kimseyle işim yok.

İş kapısı açılacak

Ben inanıyorum ki 31 Mart’ta Hacılar’ın belediye başkanıyım. Kim darılırsa kim gücenirse gönül almak bana. Burada yaşayan 3 Bin 500 kişinin tamamına yer var. 3 Aydır bana söylenmedik söz kalmadı. Neymiş belediye’de 50 kişi çalıştıracakmışım. Akıl var mantık var. Şuraya toplanmış 500 kişi bu 500 kişinin 300 kişisi işsiz. Ben ne yapıyım 50 kişi çalıştırıyım gerisini kapıdan mı kovuyum. Allah izin verirse 31 Mart’tan itibaren hepiniz iştesiniz. İlk 3 yıl’ın sonunda kardeşlerimle beraber yapacağımız yoğun çalışmalar sonucunda artık belediye’de çalıştıracak insan bulamayacağız. Nedeni hacılar gelişecek. Bir sürü iş kapısı açılacak o 50 oradan geliyor” dedi.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı