Anahtar Kelimeler:

‘Mega projeler ile geliyoruz'

‘Mega projeler ile geliyoruz

 Ziyaretlerde bulundular

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz kurum ziyaretlerini gerçekleştiren Saygılı, Postane, Türk Telekom, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek personelle bir araya geldi.

En iyi hizmeti vereceğiz

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mehmet Demir ve beraberindeki heyet Kırıkkale’de hizmet veren kamu kurumlarını ziyaret etti. İlk olarak Postane ve Türk Telekom çalışanlarını ziyaret eden Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı bazı açıklamalar yaparak, “Seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde projelerimizi de açıklayacağız. Kırıkkale’mizde hayırlara imza atmayı hedefliyoruz. Milletimize en iyi hizmeti vermeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Omuz omuza çalışacağız

Saygılı, Kırıkkale’nin marka şehir olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Niyetimiz hayır inşallah yapacaklarımızda hayırlı olacaktır. İstişare kanallarını kapatmadan Kırıkkale’de vatandaşımız ile omuz omuza çalışacağız. İktidar partimizin desteği ve bizim gayretimiz ile mega projeler ile geliyoruz” diye konuştu. Saygılı seçim çalışmalarına da aralıksız devam ettiklerini ifade ederek, “Hiçbir saatimizi boş geçirmiyoruz. Vatandaşımız ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Her gittiğimiz yerde vatandaşımızın ilgisi oldukça yüksek. Bu da bizi çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Yapacağımızı söyler, söylediğimizi yaparız

Saygılı Kırıkkale’nin refah düzeyinin arttırmak ve daha geniş sosyal alanlar oluşturmak amacıyla ilgili olarak ta projelerin üretildiğini ifade ederek, “Biz en başta söylediğimiz gibi, yapacağımızı söyler, söylediğimizi yaparız. Yapılmayacak hiçbir iş için söz veremeyiz. Ancak söz verdi isek, yapacağız dediysek de hepsini hayata geçireceğiz. Vatandaşımıza hizmet götürmek için aday olduk. Bu kutlu yolun bir neferi olmanın gururunu yaşıyoruz. Bize bir görev verildi ise bu görevi halel düşürmeden layıkıyla en iyi şekilde yerine getiririz” dedi. 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı