Anahtar Kelimeler:

Kimsenin ekmeğiyle oynamam

Kimsenin ekmeğiyle oynamam

 AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın seçim bürosunda  Kahveciler Odası yöneticileri ile Seyyar satıcılık yapan vatandaşları kabul etti.Saygılı kahvecilere yönelik projelerinin olduğunu söyledi. Seyyar satıcılık yapan vatandaşlara görüşen Saygılı kimsenin ekmeği ile oynamayacağını söyledi.

Kahve kültürümüz var

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya ziyaretler tüm hızıyla sürüyor. Kahveciler Odası yöneticileri ziyareti sırasında konuşan Saygılı, kahveler hakkında birkaç projesi olduğunu ifade etti. Saygılı, “Allah nasip ederde talip olduğumuz göreve gelirsek, inşallah birçok proje arasında kahvelerimize yönelik projemiz de olacak. Kahve kültürü dediğimiz bir kültürümüz var. Bu kültürün gelecek nesillere sağlıklı aktarması çalışma yapacağız” diye konuştu.

Ortak akılla proje üreteceğiz

Ak Parti Belediye Başkan Adalı Mehmet Sayğılı  Kahveciler Odasının ziyaretinin ardından Kırıkkale’de esnaflık yapan seyyar satıcılarla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Saygılı Kırıkkale’de bu konuda çeşitli düzenlemeler getireceklerini ifade ederek, “Kimsenin ekmeği ile oynamayacağım. Ne denli zorlu şartlar altında ekmek parası mücadelesi verdiğinizi çok iyi biliyorum. Sizlerin daha iyi şartlarda ekmek parası kazanmanız için ortam oluşturacağız. Bu konuda da projemiz var. Düzenlemenin şart olduğuna inanıyorum. Ancak tabi ki seyyar esnaf arkadaşlarımızla da bu konuda istişare yaparak gerçekleştireceğiz:bir araya gelerek yapılaması gereken ne ise ortak akıl ile yapacağız” dedi.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı