Anahtar Kelimeler:

1 Nisan şakası yapacağız

1 Nisan şakası yapacağız

 Bahçeli’ye büyük ilgi

MHP Genel Başkanı Devyet Bahçeli dün geldiği Kırıkkale’de Zafer Caddesi’nde kalabalık eşliğinde yürüyerek halkı ve esnafları selamladı, TSO’yu ziyaret etti, MHP Merkez Seçim Bürosu’nun açılışını yaptı ve ardından ilçeleri dolaştı.

Geniş katılım oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 11 yıldır iktidarda olan Ak Partinin tükenme aşamasına geldiği 30 Mart seçimlerinde alacakları başarı ile iktidara 1 Nisan şakası yapacakları söyledi. Kendi hakkında verilen fezleke için gereği yapılar derken, Belediye Başkan adayları Mustafa Pekdoğan’ın Kırıkkale’nin çok özlemiş gördüğünü söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gün gününü Kırıkkale’ye ayırdı. MHP MYK Üyeleri Halil Öztürk, Ali Özkılıç, Rana Demirel, Çorum eski Milletvekili Vahit Kıyıcı, Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş ile Kırıkkale’ye gelen MHP liderini Köse Petrol’de MHP il yöneticileri karşıladı. Buradan Zafer Caddesine geçen Bahçeliyi partililer karşıladı. Programda yer alan esnaf ziyaretleri yoğun ilgiden dolayı iptal edildi.

Türkeş’ten sonra ilk

MHP lideri Devlet Bahçeli, TSO’nı ziyaret etti. TSO Başkanı Ekrem Gök ve yöneticiler tarafından karşılanan Bahçeli’ye kısa bir gök tarafından kısa bir sunum yapıldı. Gök Kırıkkale TSO’nın kurulduğu günden bu yana parti lideri konumunda bulunan, bir tek rahmetli Alparslan Türkeş’in ziyaret ettiğini Türkeş’ten sonra odayı ziyaret eden ikinci ismin Bahçeli olduğunu söyledi.

Gereği ne ise yapılır

MHP lideri Devlet Bahçeli burada kendisine sorulan soruları cevapladı. Gündemde olan Bahçeli`nin Bursa mitinginde yaptığı konuşmada "Vur de vuralım, öl de ölelim" şeklinde sloganlarına "Onun da zamanı gelecek" ifadesini kullanması sebebiyle fezleke ile ilgili olarak, "Cumhuriyet Savcılarının gerekli görmesi halinde bu tür uygulamalar vardır. Bizim sözlerimizden fezleke çıkartacak kadar hassasiyet varsa Meclise gelmesi normaldir. Meclis`te de gereği ne ise o yapılır." dedi.

MHP’nin ana damarı

TSO ziyaret ardından MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan’ın seçim bürosunun açılışan katılan MHP lideri Devlet Bahçeli’ye ilgi oldukça yoğundu. Burada yaptığı konuşmada Kırıkkale’nin MHP tarafından çok önemsendiğini söyledi. Gerek Milletvekilliği gerekse  yerel seçilmede Kırıkkale’nin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini  ifade ederek “ Kırıkkale MHP’nin ana damarlarından biri. MHP’ye gereken desteği gün geldiğinde vermesini bilmiştir” dedi. Bahçeli  Belediye Başkan adayları Mustafa Pekdoğan’ın geçtiğimiz dönemde Kırıkkale Belediye Başkanlığı yaptığını ve önemli hizmetler imza attığını söyleyen Bahçeli “Buradan  görüyorum ki Kırıkkale Pekdoğan Başkanı çok özlemiş. 30 Mart akşamı Pekdoğan başkan olacak MHP Kırıkkale’ye damgasını bir kez daha vuracak” şeklinde konuştu.

1 Nisan şakası yapacağız

MHP lideri Devlet Bahçeli 11 yıldır iktidarda olan AK partinin ülkenin sorunlarını çözmek şöyle dursun gündemde olamayan bir çok sıkıntı daha getirdiğini söyledi. Bahçeli Türkiye’nin çok önemli bir döneme girdiğini önümüzde yapılacak olan üç seçimin önemini belirterek “ Yerel seçimler araksından ilk kez halkın Cumhurbaşkanını seçeceği Cumhurbaşkanlığı seçim ve arkasında 2015 yılında genel seçim yapılacak. MHP olarak hedefimiz 30 Mart günü büyük başarı elde ederek AK Parti hükümetine seçimin ertesi günü olan 1 Nisan’da şakası yapmak. Bunun için sizlerin desteğini ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Erdoğan tükeniyor

17 Aralıkta yapılan operasyonun ardından 158 gün geçtiğini Başbakan Erdoğan’ın  ve çevresinin yapılan operasyon sonucu suçlu bulmak için arayış içine girdiğini söyledi. Bahçeli  11 yıllık iktidarda olan AK Parti hükümetinin yolsuzluk, yokluk ve yoksullukla mücadele etmek için söz verdiğini anacak hepsinin son 11 yılda giderek arttığını söyledi. Bahçeli “17 Aralık operasyonundan sonra Erdoğan ve çevresinde bir panik havası başladı. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Yavaş yavaş tükeniyorlar. Erdoğan o günden beri ya havada yada havaalanında . Şimdi önümüzde çok önemli bir fırsat var. 30 mart günü vurun şamarı ayağı yerden kesilsin” şeklinde konuştu.

Seçim bürosunu açtı

Konuşmaların ardından MHP lideri Devlet Bahçeli Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan’a ait merkez seçim bürosunun açılışını yaptı. Açılıştan sonra Pekdoğan ve İl başkanı Seyit Ahmet Göçer ile bir süre sohbet etti. Bahçeli daha sonra MHP Kadın Kolları yöneticileri ve partili bayanlarla bir araya geldi. Bayanların Bahçeli ile yakından ilgilenirken çok sayıda partili bayan fotoğraf çekinmek istedi. Burada günün yorgunluğunu içtiği kahve ile gideren Bahçeli ilçelerde yapılacak olan proğramlara katılmak üzere bürodan ayrıldı.

Ülkücü gençleri sokağa itemezler

MHP Lideri Devlet Bahçeli 30 Mart seçimlerinde 18 ile 25 yaş arasında 11 milyon gencin oy kullanacağını bu sayınında bir iktidara ders vermek için gerekli olabileceğin ifade etti. Bahçeli ülkücü gençleri sokağa çekmeye çalışanların olacağını ifade ederek “ Gençlere bir kez daha buradan sesleniyorum. Sokakta hiçbir şey yok. Sokakta kan var, gözyaşı var. Sokakta karanlıkta başka hiçbir şey yok. Sokak dibi görülmeyen bir kör kuyu. İradeniz var. Bu iradenizi sandığa yansıtın. Her türlü propaganda yapın. Demokratik tavrınızı ortaya koyun. Sokakta demokrasi olmaz. Sandığa giden ve demokratik hakkınızı en iyi şekilde kullanın” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli