Anahtar Kelimeler:

Mahallelerle kucaklaşacağız

Mahallelerle kucaklaşacağız

  

İki Mehmet seçim gezisinde

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Önceki gün yerel gazetelere seri  ziyaretler düzenleyen Saygılı önümüzdeki günlerde devam ettikleri ev toplantılarını Mahalle toplantıları şeklinde yapmayı planladıklarını ifade etti.

Esnaf  belediye başkan adayıyım

Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı önceki gün yerel gazetelere seri ziyaretler düzenlemişti. Saygılı ve AK Parti yönetimi gazetemizi de ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi vermişlerdi. Belediye Başkan Adayı Saygılı, Kırıkkale’de bu seçimde en yüksek oyu almak için çalışacaklarını ifade etmişti. Saygılı esnaf ziyaretlerinde halkın ilgisinin oldukça yüksek olduğunu, ayrıca AK Parti’ye olan güvenin tam olduğunu söyledi. Saygılı yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’mizde bende esnaflıktan gelmiş birisiyim. Kırıkkale’de ilk kez bir esnaf Kırıkkale Belediye Başkan Adayı oluyor. Bu yüzden esnafımızın sıkıntılarını bire bir yaşayan bir kişiyim. Allah nasip edilir seçilirsem sorunları çözüm için tabi ki gece gündüz çalışacağım” ifadesinde bulundu.

Mahallelere gideceğiz

 Kırıkkale’nin Türkiye’de iller arasında marka şehir olacağını söyleyen Saygılı, hükümetin desteği ile mega projeler ürettiklerini belirtmişti. Saygılı seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan adayı Saygılı “Ak Parti olarak yapacağımızı söyleyen ve söylediğimizi yapan bir siyasi anlayışımız var. Seçim çalışmalarının büyük bir kısmını şehir merkezinde esnaf ziyaretler, resmi kurum ziyaretleri, STK ziyaretleri ve seçim bürosundaki kabullerle geçirdik. Şimdi ev ev yaptığımız toplantıları biraz daha geliştirerek mahalle toplantıları yapmayı planlıyoruz. Parti yöneticilerimizle bir arada olup mahalle toplantıları tertip edeceğiz. Kırıkkale’nin tüm mahalleri bizim evimiz. Burada vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Sıkıntılarını sorunlarını dinleyeceğiz. Bu sorunların çözümü için neler yapabiliriz bunları planlayacağız. Mahalledeki vatandaşlarımıza projelerimizi anlatacağız” şeklinde konuştu.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu