Anahtar Kelimeler:

Ak Belediyecilik devam edecek

Ak Belediyecilik devam edecek

 AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’nin gelişimine katkı sağlayacaklarını ve göreve geldiklerinde Ak Belediyeciliği daha ileriye götürmek istediklerini söyledi.

Birlikte geliştireceğiz

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hafta sonu Beşir Atalay tarafından seçim bürosunun açılışı yapılan Saygılı Kırıkkale halkının gösterdiği ilgiden de oldukça memnun oldukların ifade etti. Saygılı hafta sonu yapılan aday tanıtım toplantısının büyük yankı bulduğunu söyledi. Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, seçim ofisinde vatandaşların ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hep birlikte kenti geliştireceklerini söyledi.

Hayal kırıklığına uğratmayacağız

Saygılı, partililerin teveccühlerinden memnun olduklarını bildirdi. Yeni dönemde Kırıkkale’nin hizmetlerle bir basamak daha iyi yere geleceğini belirten Saygılı, parti il teşkilatıyla gece gündüz çalışarak seçimi kazanarak Kırıkkale’de Ak Belediyeciliği devam ettirmek istediklerini söyledi. Saygılı “Bu bir süreç ve bayrak yarışıdır. İnşallah sizleri bütün arkadaşlarımızı halkımızı hayal kırıklığına uğratmayacağız. Kırıkkaleli hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Önemli projeler var

Saygılı, Kırıkkale’nin belli başlı tüm toplumu ilgilendiren sorunlara yönelik adımlar atılacağını belirterek, “Şehrimiz de tüm vatandaşlarımızın gerekirse bir bir dinleyeceğiz. Bu görüşmeler neticesinde vatandaşlarımızın ortak kanaatleri doğrultusunda projeler üreteceğiz. Kırıkkale’mizin iyi bir noktaya taşınması için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Hepimiz Kırıkkale’mizde yaşıyoruz. Hedefimiz hizmetleri ileriye götürmek.Tüm çabamız bunun için olacak “ şeklinde konuştu. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli