Anahtar Kelimeler:

Pekdoğan'dan projelere devam

Pekdoğan

 Bahçeli gelecek

MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan Samsun Bulvarı Düzenleme Projesi, Yeni Sanayi Sitesi Projesi ve Vakıf Üniversitesi Öğrenci Evleri ve AVM başlıkları altında üç yeni projesini daha açıkladı. Pekdoğan ayrıca gelecek hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Perşembe seçim bürosunun açılışına geleceğini söyledi.

Şehir yeniden doğudan doğacak

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan ikinci kez basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Tahsin Tunçbilek’te katıldı. Pekdoğan toplantıda üç yeni projesini daha açıkladı. Şehrin yeniden doğudan doğuşu olarak nitelendirdiği projeler hakkında bilgi veren Pekdoğan “İlk projemiz Samsun Bulvarı Düzenleme Projesi. Bu proje ile şehrin doğusu ve batısını bağlayacak. Bu kapsamda Etiler kavşağında sonlanan birinci etap devam ettirilecek. Osman gazi Mahallesine kadar ilerleyecek. 10 kat imar izinli her iki taraf için konut alanı olacak. Bu proje Gürler Sanayi ve Gündoğdu mahallelerini de kapsayacak” şeklinde konuştu.

Sanayi kaldırılacak

Pekdoğan ikinci ve büyük önem verdiği diğer bir projesinin de Yeni Sanayi Sitesi Projesi olduğunu söyledi. Proje ile mevcut Sanayi sitesinin tamamen kaldırılacağı ve yerine farklı meslek grupları için ayrı ayrı siteler yapılacağını mevcut sanayi sitesinin de Mahmutlar Köprüsü bağlantı noktasına yapmayı planladıklarını söyledi. Pekdoğan “Kentsel dönüşüm  Sanayiden başlayacak. Mülk sahipleri kesinlikle hak kaybına uğrayamayacak. Mal sahipleri ve kiracılarla ortak çözümler üreteceğiz. Mahmutlar kavşağına yapacağımız iş yerleri modern ve sanayi esnafının her ihtiyacına karşılık verecek “ ifadelerini kullandı. Başkan Adayı Pekdoğan son projesi olarak Belediye eski garajı ve fırınının olduğu alana Vakıf Üniversitesi ve Alış veriş merkezi ile öğrenci evleri yapmak olduğunu söyledi. Pekdoğan “Bu bölge şehrimizin gelişmesi için ikinci bir üniversite ve öğrenci eveleri yapılacak. Bu üniversite olup yer temini tarafımızca sağlanacak, üniversiteye ait binalar öğrenci eveleri ve kampus vakıf tarafından oluşturulacaktır” ifadelerini kullandı

Bahçeli geliyor

Seçim çalışmaları hakkında bilgide veren Başkan Adayı Pekdoğan önümüzdeki Perşembe günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kırıkkale’ye geleceğini söyledi. Pekdoğan “Genel Başkanımız sadece esnafları ziyaret edecek. Ticaret Odasını ziyaret edecek. Seçim Büromuzun açılışını gerçekleşecek. Burada bir hitap olabilir” şeklinde konuştu.   



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli