Anahtar Kelimeler:

Köksal ziyaret etti

Köksal ziyaret etti

  ‘Vatandaşlarımız AK

Parti’ye sahip çıkacak’

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı seçim bürosunda ziyaret ederek, destek vermeye devam ediyor.

Önemli bir seçim olacak

Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı seçim bürosunda ziyaret etti. Ak Parti’nin yaptığı hizmetlerden bahseden Milletvekili Köksal, “İnsanlarımıza yaptığımız hizmetleri herkes görüyor. Ak Parti’nin bundan sonrada ne tür hizmetler yapacağını hepimiz tahmin edebiliyoruz. İnşallah bu seçim Kırıkkale ve Türkiye için önemli bir seçim olacak” ifadesinde bulundu.

Bu bir bayrak yarışıdır

Köksal yaptığı konuşmada, “Kırıkkaleli vatandaşlarımız bu 10 yıllık Belediye döneminde hizmetleri gördü. Bu bir bayrak yarışırıdır. Bayrak teslim edilir ve Kırıkkale için ne iyi ise ne hayırlı ise o yapılır. Bundan sonraki süreçte inşallah her birimiz giderek, oyumuzu Ak Parti’ye vereceğiz. Önümüzdeki hafta aday tanıtım toplantımız olacak. Bu toplantımızda il, ilçe ve belde belediye Başkan adaylarımızı tanıtacağız. Bu toplantımıza hepinizi şimdiden davet ediyorum” dedi.

Partimize ve oyumuza sahip çıkalım

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise yaptığı konuşmada, “Kırıkkaleli olmanın önemini hep beraber göreceğiz. Seçimi kazanmak bir yana biz daha fazla oyu nasıl alırız bunu düşünüyoruz. Allah nasip ederse, vatandaşımız bizlere ve partimize sahip çıkacaktır. Kırıkkale’de en yüksek oyu alacağımıza eminim” diye konuştu.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli