Anahtar Kelimeler:

‘Hiç Kimse Şiddeti Arzu Etmez'

‘Hiç Kimse Şiddeti Arzu Etmez

Can Partide Konuştu
   
Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ramazan Can, TBMM`deki kavgaya ilişkin, "Hiç kimse şiddeti arzu etmez, milletvekilleri görüşleri ile meseleyi dile getirmesi lazım. Umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz" dedi.

Partide Açıklama Yaptı
Can, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Adalet Akademisini ilgilendiren 22 maddenin genel kurulda kabul edildiğini belirterek, HSYK ile ilgili maddelere henüz başlanmadığını, bu sürecin tekrar değerlendirilebileceğini, bir mutabakat olduğu taktirde anayasa değişikliğinin tekrar gündeme gelebileceğini söyledi. Can, bir gazetecinin TBMM Adalet Komisyonu`nda geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylarla ilgili sorusu üzerine,  yaşananlardan dolayı kendi payına özür dilediğini, Adalet Komisyonunun ihtisas komisyonu olduğunu, dağarcığında hukuk bilgisi olanların yasalaştırılmak istenen metni bu manada teknik olarak değerlendirmeleri gerektiğini kaydetti.
 
Sabır Patlaması Oluyor
Şimdi böyle bir yapı ile karşılaştıklarını ifade eden Can, şöyle konuştu: "Her konuşan muhalefet partisinin sözcüsü, iktidar partisi sözcülerine hakaret ediyor, `hırsız` diye ağza alınmayacak bazı sözler söylüyor. Bu olaylar komisyonda da oldu, netice itibariyle insan etten, sinirden yaralatılmıştır. Bunlara sabır gösteremeyebiliyoruz, sabır patlaması oluyor. Ama hiç kimse şiddeti arzu etmez. Milletvekilleri görüşleri ile meseleyi dile getirmesi lazım. Umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz." Can, basın toplantısının ardından vatandaşların sorunlarını dinledi Can Daha sonra Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı`nın seçim Bürosunu ziyaret etti.
 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli