Anahtar Kelimeler:

Motorculardan Destek Geldi

Motorculardan Destek Geldi

Kırıkkale Motosiklet Kulübü Üyeleri, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek desteklerini bildirdiler.

Taleplerini İlettiler
MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan`a ilginç bir ekipten destek geldi. Kırıkkaleli motor sevdalıları Pekdoğan`ı seçim bürosunda ziyaret ederek destek görüntüsü verdiler. Pekdoğan`a taleplerini de ileten motorcular, kendilerine gösteri yapabilecekleri bir yer tahsis edilmesini istediler. Mevcut belediyeye çeşitli zamanlarda müracaat etmelerine rağmen kendilerine böyle bir alan gösterilmediği için Osman Gazi Mahallesi ve Çevreyolunda motosiklet sevgilerini gidermeye çalıştıklarını belirten kulüp üyeleri, güvenlik açısından bu durumun çok da sağlıklı olmadığını, kendilerinin kullanabilecekleri güvenli bir bölgeye ihtiyaç duyduklarını ifade ettiler.

Pekdoğan`dan Söz Aldılar
Mustafa Pekdoğan’ın çalışmalarını dikkatle izlediklerini belirten Motosiklet Kulübü üyeleri, “Kırıkkale’de yaşayan motosiklet sevdalıları olarak, motosiklet zevkimizi giderebileceğimiz bir alana sahip olmak istediğimiz belirttik, sağ olsun Pekdoğan Başkanımız da zaten bu tür projeleri olduğunu ifade etti. Bizim başkanımıza güvenimiz sonsuz, desteğimiz de sonsuz olacak dediler. Pekdoğan, Kırıkkale Motosiklet Kulübü Üyelerinin bu nazik ziyaretinden ve desteklerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Kulüp üyesi arkadaşların da beyan ettikleri tarzda alanlar en öncelikli projelerimizden bazıları. Özellikle Motosiklet Kulübü, Ralli Kulübü gibi kulüplerimizin ihtiyaçlarını en kısa zamanda gidererek, gençlerimizin bu tarz zevklerine en güvenli şekilde kavuşmalarını sağlayacağız” dedi.
 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli