Anahtar Kelimeler:

Korkmaz Açıkladı

Korkmaz Açıkladı

Çağrı Merkezi 15
Şubat’ta Açılabilir


Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz  çağrı merkezinin  kurulması ve açılması için çok çaba harcadıklarını merkezin 15 Şubat tarihinde açılmasını planladıklarını açıkladı.

Korkmaz Açıkladı
Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz Yeşil Vadi  Su Birliği Meclis toplantısında çağrı merkezi konusunda bilgi verdi. Korkmaz Çağrı Merkezinin açılması ve istihdam sağlaması için uzun çaba sarf ettiklerini  söyledi. Korkmaz Çağrı Merkezinin Türkiye`nin sayılı çağrı merkezlerinden biri olacağını belirterek “Uzun zamandan beri uğraştığımız çağrı merkezi için son aşamaya geldik. 15 Şubat gibi açmayı hedefliyoruz. Belediye olarak buranın düzene girmesi için 2-2.5 milyon liraya yakın masraf yaptık. Yaptığımız bu masrafla hem Belediye İş Merkezimizi kurtardık, hem de bölge gençlerimize yeni bir istihdam alanı açtık” ifadelerin kullandı.

Sayılı Bir Yer Olacak
Başkan Korkmaz  Çağrı merkezine ilk etapta 200 kişinin istihdamı planlandığını daha sonra ki yıllarda bu sayının 400 ile 600 kişi daha sonra da talebe bağlı olarak artacağını söyledi. Korkmaz “Çağrı Merkezinin Türkiye’nin sayılı Çağrı merkezlerinden biri olacak. Çok ciddi bir yatırım.  Ankara’dan sonra en büyük çağrı merkezi burası olacak. Aşama aşama istihdam sağlayacak. İstihdamla beraber Belediye iş merkezide cazibe alanı olacak” şeklinde konuştu.

Su  Sıkıntımız  Yok
Kırıkkale Belediyesi  Yeşil Vadi  Su Birliği Meclis Toplantısı ve  Katı Atık Birliği Meclis Toplantısı Kırıkkale Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıda Belediye Başkanı Veli Korkmaz  kuraklık ve susuzluk riskinin yüksek olduğunu bir süreç yaşandığını ancak Kırıkkale Belediyesi  olarak su sıkıntılarının olmadığını söyledi.
 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli