Anahtar Kelimeler:

Okuldan Ziyaret

Okuldan Ziyaret

Minikler Halk Ekmek
Fabrikasını Beğendi

Kırıkkale Belediyesi İşletme İştirak Müdürlüğüne bağlı Halk Ekmek Fabrikasına anlamlı ziyaret.

Okuldan Ziyaret
Kırıkkale Belediyesi İşletme İştirak Müdürlüğüne bağlı Halk Ekmek Fabrikasına Bahşılı Atatürk İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ziyarette bulundular. Bahşılı Atatürk İlkokulu öğretmenleri Semanur Uyar, Melek Kul ve Okul Müdür Yardımcısı Süleyman Keleşoğlu minik öğreciler ile Halk Ekmek Fabrikasını gezerek Ekmeğin yapılışı hakkında bilgi aldılar.

Korkmaz`a Teşekkür
Okul Müdür Yardımcısı Keleş Ekmek israfını önleme kampanyası dahilinde minik öğrencileri bilgilendirmek ve duyarlı olması için böyle bir ziyarette bulunduklarını söyledi. Keleşoğlu Kırıkkale Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasının ürettiği ekmeklerin hijyenli bir ortamda olmasını beğendiklerini söyleyerek çalışmalarından dolayı Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a teşekkürlerini sundu.

Bulut Bilgi Verdi
Kırıkkale Belediyesi İşletme İştirakler Müdürü Tuncay Bulut minik öğrencilerin sorularını cevaplayarak ekmek israfını önleme hakkında bilgi verdi. Ekmeğin nasıl yapıldığını anlatan Bulut İşletme İştirakler Müdürlüğü olarak Halk Ekmeğinin hijyenli bir ortamda üretildiğini kalite açısından Kırıkkaleli vatandaşların en iyi ekmeğini üretildiğini söyledi. Ekmek İsrafını önleme kampanyasına Belediye olarak destek verdiklerini bu tür kampanyaları her zaman destekleyeceklerini belirtti.
 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli