Anahtar Kelimeler:

Kuvvetli yağış olabilir!

Kuvvetli yağış olabilir!

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Akdeniz`de kuvvetli yağış bekleniyor. Yağışların, Antalya`nın Finike, Kumluca, Kaş, Demre ve Kemer ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişik olmayacak. Akdeniz`de kuvvetli yağış bekleniyor. Yağışların, Antalya`nın Finike, Kumluca, Kaş, Demre ve Kemer ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Batı Akdeniz, İç Anadolu`nun güneybatısı ile Ankara, Aksaray, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Çorum, Amasya ve Erzurum çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kırıkkale uyarısı
Yağışların; Antalya`nın Finike, Kumluca, Kaş, Demre ve Kemer ilçelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde yükseklerde olmak üzere Göller Yöresi, Ankara, Kırıkkale, Konya, Aksaray, Kırşehir, Yozgat, Çorum ve Amasya çevrelerinde karla karışık yağmur, ilk saatlerde Erzurum çevrelerinde kar serpintisi şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus tahmin ediliyor.
 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu