Anahtar Kelimeler:

Dualarımız Suriye için

Dualarımız Suriye için

Çadırı ziyaret etti

Kırıkkale kardeşlik platformu adı altında Suriye’de yardıma muhtaç olan aile ve çocuklara yardım için başlatılan kampanya çerçevesinde Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz da bu kampanyaya destek olmak için yardım çadırını ziyaret etti.

Kampanyayı sürdürüyoruz
Hüseyin Kahya Parkı içerisinde yer verilen yardım çadırı Kırıkkale halkından yoğun ilgi görüyor. Bu kapsamda yardım kampanyasına destek olmak amacıyla Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’da destek amacıyla yardım çadırına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Korkmaz yaptığı ziyarette birkaç açıklama yaparak, kampanyaya destek olmanın kutsal olduğunu ifade ederek, “Vakıflarımız, derneklerimiz ve Belediyemiz ile iş birliği içerisinde bu kampanyayı yürütüyoruz” diye konuştu.

Teşekkür etti
Başkan Korkmaz, bu organizasyonun çok isabetli olduğunu söyleyerek, “Suriyeli kardeşlerimizle beraber olmak bizi mutlu ediyor. Orada yaşananları hepimiz televizyonlardan  seyrediyoruz. Hakikaten zor bir durum. Bu duruma sessiz kalmak istemedik ve bu organizasyonun içerisinde bulunduk. Vatandaşlarımıza bu manada çok teşekkür ediyorum. Özellikle burada görev yapan arkadaşlarımıza da bir teşekkür borcumuz var. Belediye olarak her anlamda destek olmaya hazırız. Dualarımız ve yardımlarımız Suriyeli kardeşlerimizle” dedi. Başkan Korkmaz ayrıca yardım platformuna nakdi yardım yaptı.

 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli