Anahtar Kelimeler:

Hayırlı seneler diledi

Hayırlı seneler diledi

Vali Ali Kolat, 24.00’da yeni yıla girilmesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede “2013 yılını bitirdik. 2014 yılına girmiş bulunuyoruz. İnşallah 2014 yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

İyi bir yıl oldu
Kolat, "2013 yılı Kırıkkalemiz için  iyi geçen bir yıl oldu. Gerek Kamu Kurumlarımız, Belediyemiz, Valiliğimiz, Sivil Toplum Kuruluşları çalışmaları itibarıyla başarılı bir yıl geçirdi. Bizi üzecek ciddi bir hususta olmadı.  İnşallah 2014 yılı daha verimli ve huzurlu geçer.  Bu arada bir seçim sürecini yaşayacağız. Bu çalışmalar da 1 Ocakta başlayacak.  Bununda huzur içinde geçmesini temenni ediyorum. Bu arada ziyaretlerde bulunduk. Biraz önce 112 acil servisine uğradık. İtfaiye ve çevik kuvvet birimine uğradık. Şimdide çocuk ve doğum hastanesindeyiz. Burada da yeni doğan bebekleri ziyaret ettik. 

Güzel günler yaşayacağız
Ben aileleri tebrik ediyorum.  Huzur içinde büyütmelerini temenni ediyorum. Memleketimizin, milletimizin birlik ve beraberliği için  birbirimizin görüş ve düşüncesine saygı göstermeliyiz. Bu memleketin geleceği için hepimizin sorumlulukları var. Bu sorumlulukların bilinci içerisinde hareket etmek için üzerimize düşeni yaptığımız takdirde herkesi önce kendimiz kadar düşünerek, herkesin hakkı hukukunu gözeterek hareket ettiğimiz takdirde inanın her şey daha güzel olacaktır. İnsanımızın huzur ve güven içerisinde yaşamaları hususunda emeği geçen bütün kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum. İnşallah daha güzel günler yaşarız.

Hayırlı seneler olsun
Önemli olan ihlasla huzurla herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi ve birbirimizi severek, birbirimize saygı göstererek, birbirimize yardımcı olarak inşallah daha güzel günlere kavuşacağız. Bu vesileyle 2014 yılının da hayırlara vesile olmasını, huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ediyorum.  Ayrıca burada tabi gece gündüz demeden hizmet eden hastanelerimiz olsun, güvenlik birimlerimiz olsun, itfaiyemiz olsun  bir çok birimlerimiz olsun, herkes evinde ailesi ile beraber  yılbaşını takip ederken kutlarken, evinde istirahat ederken  bu arkadaşlarımız görev başındalar. Onlarında bu vesileyle fedakârca çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.  Onlara da hayırlı seneler diliyorum" dedi.
 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli