Anahtar Kelimeler:

Gurup Gurup Geliyorlar

Gurup Gurup Geliyorlar

Pekdoğan’a İlgi Yüksek


MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan’a ilgi bir hayli yüksek. Bir çok kişi, dernek ve oluşum gurup gurup ziyarete geliyor.

Destek Görüntüsü Veriliyor
Kırıkkale’de siyaset durgun gibi görünse de bazı adaylar için seçim bir hayli hareketli geçiyor. MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan’ın seçim bürosu bir an olsun boş kalmıyor. Sürekli ziyaretçi akınına uğrayan Pekdoğan’ın bürosuna gurup gurup ziyaretçi geliyor. Kırıkkale’de dernekler, oluşumlar, STK’lar Pekdoğan’ı ziyaret ederek destek görüntüsü veriyor.

Onurla Karşılık Vereceğiz
Pekdoğan’ın bürosu adeta ziyaretçi akınına uğrarken, ülkedeki son gelişmelerin ziyaretlerde gündeme getirildiği gözleniyor. Vatandaşlar tepkilerini burada dile getiriyorlar. Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Pekdoğan, bu ziyaretlerin ve destek görüntüsünün kendilerini onurlandırdığını ifade ediyor. Pekdoğan, “Allah’ın izniyle belediye başkanlığını kazandığımız zaman, bize gösterilen bu onurla onurla karşılık vereceğiz” dedi.

Ders Verme Zamanı
Pekdoğan, “Bizleri ziyaret edenlerin tepkileri ortada. Kamuoyunun hassasiyeti ortada. Yaşananlara milletimiz tepkili. Tepkilerini dile getirecek yer arıyorlar. Bizlere geliyorlar. Onların halinden anlıyoruz. Bizler de aynı tepkileri gösteriyoruz. Milletimiz müsterih olsun. Bu oyun bozulacak. Zamanı geldiğinde hep birlikte derslerini vereceğiz. Şimdi ders verme zamanıdır diye düşünüyoruz” dedi.
 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı