Anahtar Kelimeler:

Herkes Bunu Konuşuyor!

Herkes Bunu Konuşuyor!

Osmanlı’dan Bu Yana
En  Büyük Yolsuzluk!


Rüşvet Operasyonu Gündemde!


Gündeme bomba gibi düşen rüşvet operasyonu Kırıkkalelilerin de gündeminde.

Herkes Konuşuyor
Kırıkkale’de gündem tam anlamıyla rüşvet operasyonu. Üç bakanın isminin karıştığı, oğullarının da yer aldığı skandal giderek büyüyor. Kırıkkale’de herkes bu olayı konuşuyor. Evlerde, işyerlerinde, kahvehanelerde, çay ocaklarında, pazarlarda ve sokakta herkesin gündeminde bu olay var. Skandalın giderek büyüdüğü gözlenirken, vatandaşın da tepkisini çekiyor.

Siyasete Yansıyacak
Bu durun siyasete doğrudan yansıyacağı da açıkça görülüyor. Vatandaşlar hükümetin bu konuda alacağı kararları merakla bekliyor. Şu anda olayı kimin çıkardığı ve zamanlaması, ile iç ve dış mihraklardan bahsediliyor olması tepki çekiyor. Vatandaşlar hırsızlık olayının geri planda kaldığını söylerken, teferruatla uğraşılmasına da tepki gösteriyor.

Vatandaşın Görüşü
Başbakan’ın bu konuda açık ve net kararlar alması isteniyor. Olaya adı karışan bakanların istifa etmesi, mal varlıklarına da el konması gerektiği görüşü hakim. Bu konuda bu yönde alınacak kararların toplum vicdanını rahatlatacağı ifade ediliyor. Aksi durumda toplumun yaralanacağı ve tepkisini de sandıkta göstereceği görüşü hakim.
 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli