Anahtar Kelimeler:

Kavlak Ailesinin Acı Kaybı

Kavlak Ailesinin Acı Kaybı

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak`ın ablası Asiye Nuruş Öztürk önceki gün vefat ederken, cenazesi dün toprağa verildi.


Cenaze Töreni Yapıldı
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak`ın ablası Asiye Nuruş Öztürk`ün (64) cenaze törenine katıldı. Öztürk`ün cenazesi, Gürler Mahallesi Kavlak Camii`nde kılınan namazın ardından Yahşihan Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Vali Ali Kolat, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, sendika genel başkanları, çok sayıda vatandaş ve yakınları katıldı.

Geniş Katılım Oldu
Geniş katılımın olduğu cenaze töreninde Kavlak ailesi bir hayli üzgündü. Taziyeleri aile adına kabul eden Pevrül Kavlak`a taziye dilekleri iletildi. Camideki törenin ardından, Öztürk`ün cenazesi Yahşihan Mezarlığı`nda kalabalık eşliğinde toprağa verildi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay`da katıldığı cenaze töreninde Pevrül Kavlak ve Öztürk ailelerine taziye dileklerini iletti. Törene siyaset, sendika, bürokrasi ve iş dünyasından da bir çok kişinin katılarak iki aileye de taziye dileklerini ilettiği görüldü. Atalay, tabutu omuzlayarak dikkat çekti.

 



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu