Anahtar Kelimeler:

Dört İsim Değişmedi

Dört İsim Değişmedi


6 İlçenin 2`si Değişti
4`üyle Yola Devam


AK Parti Kırıkkale`de ilçe adaylarını belirlemeye yönelik çalışmayı büyük ölçüde tamamlarken, iki ilçede değişime gidiliyor, dört ilçede ise mevcut isimlerle yola devam ediliyor,

Dört İsim Değişmedi
Önceki gün Ankara`da Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay başkanlığında ilçe ve belde adaylarını belirlemeye yönelik bir çalışma yapıldı. 6 ilçenin adayı belirlendi, iki ilçe ve 2 belde bekliyor. İki ilçede değişime gidilirken, dört ilçede mevcut belediye başkanları ile yola devam etme kararı alındı. Yahşihan`da mevcut belediye başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh`te mevcut belediye başkanı Ali Dedelioğlu, Sulakyurt`ta mevcut belediye başkanı Ali Şahin ve Çelebi`de mevcut belediye başkanı Süleyman Uluyol yola devam edecek.

İki Yerde Değişim
Bahşılı`da iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Halil İbrahim Bişkin`in yerine Yurt Kur Müdürü İbrahim Uyar aday gösteriliyor. Karakeçili`de de mevcut başkan Salih Avan`ın yerine AK Prti eski ilçe başkanı Hüseyin Özçelik aday gösteriliyor. Delice ve Keskin ilçeleri henüz belirlenmedi. Hacılar ve Çerikli beldelerinin adayları da belirlenmiş değil. İki ilçe ve iki beldenin adaylarının önümüzdeki günlerde belirlenmesi bekleniyor. Tüm adaylar belirlendikten sonra AK Parti teşkilatı tarafından tanıtım yapılacak.

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli